![]() |
|
| |||
| |||
| Θα ήθελα πολύ, αλλά δεν μπορώ. Εξακολουθώ να το μετατρέψετε το αρχείο από τον κατάλογο για την πρώτη και δεν θα υπάρχει δουλειά. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε τα αρχεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον εαυτό μου και να δω αν μπορεί να ανοίξει τους. Doc όταν περάσω; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| δικαίωμα των αρχείων που έχετε;;
| |||
| |||
| Λυπούμαστε να διατηρηθεί η κατάσταση, αλλά δεν μπορώ. Κάθε φορά που προσπαθώ να μετονομάστε το σε. Doc που μετατρέπουν το αρχείο προέρχεται από το μενού με επιλογές που δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω. Προσπάθησα απλώς επιλογή αστήρικτη μορφή και ότι δεν θα λειτουργήσει είτε. |
|
| |||
| |||
| Θέλω να πω απλώς κάντε κλικ στο κείμενο του αρχείου (αποθηκεύεται) και μετονομασία ως αν μου αν αποθηκεύσατε hello και θέλω να την αλλάξω να αντίο μόνο μετά μετονομάστε το bye.doc και αφαιρέστε το docx ελλείψει αυτού μπορείτε να κατεβάσετε το πακέτο συμβατότητας του Microsoft Office ή τη χρήση ενός online μετατροπέα αλλά θα μπορεί να υπόκειται σε spam |
|
| |||
| |||
| Το σφάλμα πάντα λέει όνομα_αρχείου ........... (. doc), όπως ορίζεται στην εκτέλεση παραμέτρους, δεν μπορεί να ανοίξει. |
|
| |||
| |||
| Σε ευχαριστώ. Το πήρα για να μετατραπούν σε ένα. Μορφή txt και στη συνέχεια να αποθηκευτεί και θα ήταν σε θέση να μετατρέψει σε ότι. Έγγρ. |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Ουάου, αισθάνομαι κομπάζω στις επόμενες. Πείτε στους καθ. είναι ******* ******* και πρέπει να σταματήσει να προσπαθεί να πουλήσει το λογισμικό για M $, που ήδη κάνουν πακέτων ούτως ή άλλως. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος που θα πρέπει να επιμείνει στις ιδιόκτητες μορφές εγγράφων όπως αυτό! Αυτός θα πρέπει να χρησιμοποιούν μια μορφή που καταλαβαίνει το OpenOffice!
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
| συμφωνήθηκε Ω shannva και τι έκαναν στο τέλος; |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Office 2007 Περιορισμοί | aresnalfc | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 1 | 7 Σεπτεμβρίου 2009 06:29 |
| Η μετάβαση από το Microsoft Office Outlook 2007 για το PC 2 Microsoft Office X Entoutage για MAC | jjuli | Office Suites & Εφαρμογές | 0 | 11 Ιουν 2009 15:52 |
| Δεν είναι δυνατό το άνοιγμα του εγγράφου Αποθηκευμένες στο Office 2007 με το Open Office 2003 | tolet | Office Suites & Εφαρμογές | 13 | 5 Μαρ 2009 11:25 |
| Επίκλισης καταργήσετε το Office 2007 | mukz | Office Suites & Εφαρμογές | 4 | 26 Φεβ 2008 11:25 |
| Βοηθήσει το Office 2007 | elstewy | Office Suites & Εφαρμογές | 1 | 26 Ιαν 2008 17:21 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |