![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja bih rado, ali ne mogu. JA pa ipak dobiti taj pretvoriti datoteku s popisa na prvo i ništa neće raditi. Trebam li pokušati datoteke za slanje e-po š sebe i vidjeti da li mogu otvoriti ih. Doc kad se u? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| pravo što slika imate??
| |||
| |||
| Žao nam je da ovo gore, ali ne mogu. Svaki put kad pokušam preimenovati to. Doc da pretvoriti datoteku iz izbornika dolazi se bez izbora da mogu koristiti. Pokušao sam samo odabirom nepodržani formatu, a da neće ni raditi. |
|
| |||
| |||
| Mislim jednostavno kliknuti na tekst u datoteku (spremljen) i preimenovanje je kao kada bi se, ako ste spremili ga hello i želite ga promijeniti u bye nakon samo preimenovati ga bye.doc i uklonite docx nedostatku navedenoga možete skinuti kompatibilnost sa sustavom Microsoft Office paketa ili koristiti online konverter ali vam svibanj biti predmetom spama |
|
| |||
| |||
| Greška uvijek kaže filename ........... (. doc) kako je navedeno u izvršenju parametre, ne mogu se otvoriti. |
|
| |||
| |||
| Hvala. Dobio sam ga preko pretvoriti u. Txt formatu, a potom ga i spremljen je u mogućnosti pretvoriti to. Doc. |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Wow, I osjetiti dreka dolaze na. Recite svojim Prof je ******* ******* i treba prestati pokušava prodati softver za M $, koji već čine paketne anyway. Ne postoji način na koji bi trebao biti insistira na vlasničkih formata dokumenta takav! On bi trebao biti koristite OpenOffice formatu koji razumije!
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| dogovoreno oh i shannva što se to na kraju? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Office 2007 Ograničenja | aresnalfc | Email, VoIP & IM Razgovor | 1 | 7 rujna, 2009 06:29 |
| Premještanje iz sustava Microsoft Office Outlook 2007 na računalo sa sustavom Microsoft Office 2 X Entoutage na MAC | jjuli | Office & Applications | 0 | 11. lipnja 2009 15:52 |
| Ne možete otvoriti dokument u Spremljene Open Office 2007 u Office 2003 | tolet | Office & Applications | 13 | 5. ožujak 2009 11:25 |
| Licemjerje maknuti Office 2007 | mukz | Office & Applications | 4 | 26. veljača 2008 11:25 |
| Office 2007 pomoć | elstewy | Office & Applications | 1 | 26 siječanj 2008 17:21 |
| Thread Tools | |
| |