![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Azt szeretnék, de én nem. Én még mindig konverziójú fájlt a lista első és semmi nem fog működni. Ha megpróbálom a levélküldés a fájlokat magam, és ha tudom megnyitni azokat. Doc mikor jön be? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mi jobb kép van-e?
| |||
| |||
| Sajnálom, hogy ezt, de én nem. Minden alkalommal megpróbálok nevezd át. Konverziójú doc fájl menü jön ki, hogy a választások nem tudok használni. Megpróbáltam csak kiválasztásakor nem támogatott formátum, és hogy nem fog működni sem. |
|
| |||
| |||
| Úgy értem, egyszerűen kattintson a szöveget a fájlba (mentett) és az átnevezés, mint ha volna, ha mentettük azt hello, és szeretné, hogy változtassa meg bye utána csak nevezzük bye.doc és távolítsa el a docx ennek hiányában az itt letölthető A Microsoft Office kompatibilitási csomag vagy használja az online konvertert, de lehet kötni a spam |
|
| |||
| |||
| A hiba mindig mondja filename ........... (. doc) meghatározott paraméterek végrehajtását nem lehet megnyitni. |
|
| |||
| |||
| Köszönöm. Megvan átalakítása át a. Txt formátumban, majd a mentésre, és képes volt átalakítani, hogy a. Doc. |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Hú, úgy érzem, a felvágás lesz a vége. Mondja el a Prof akkor a ******* ******* le kell állítani, és próbálják eladni szoftver M $, aki már egy csomag egyébként. Nincs olyan módon kell ragaszkodás védett dokumentum formátumok ilyesmi! Azt kell, hogy a formátumot használja az OpenOffice ért!
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| |||
| |||
| egyeztetett Ó, és shannva mit a végén? |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Office 2007 Korlátozások | aresnalfc | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 1 | Szeptember 7, 2009 06:29 |
| Mozgásban a Microsoft Office Outlook 2007 a PC 2 a Microsoft Office X Entoutage Mac | jjuli | Office & Applications | 0 | 11. június 2009 15:52 |
| A dokumentum nem nyitható meg a Mentett Office 2007 és az Open Office 2003 | tolet | Office & Applications | 13 | 5. március 2009 11:25 |
| Cant eltávolítani az Office 2007 | mukz | Office & Applications | 4 | 26. február 2008 11:25 |
| Office 2007 help | elstewy | Office & Applications | 1 | 26. január 2008 17:21 |
| Téma eszközök | |
| |