![]() |
|
| |||
| |||
| הייתי אוהב, אבל אני לא יכול. אני עדיין מקבל את זה להמיר קובץ מהרשימה הראשונה ושום דבר לא יעבוד שם. אני צריך לנסות את קבצי דואר אלקטרוני לעצמי ולראות אם אני יכול לפתוח אותם בתור. Doc כאשר הם באים? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הזכות אילו קבצים יש לך??
| |||
| |||
| סליחה לשמור את זה, אבל אני לא יכול. כל פעם שאני מנסה לשנות שם את זה. להמיר קובץ doc כי מתוך התפריט מגיע עם ברירות כי אני לא יכול להשתמש. ניסיתי רק בחירת פורמט לא נתמך וכי לא יפעל גם. |
|
| |||
| |||
| אני מתכוון פשוט לחיצה על טקסט בתוך קובץ (שמורות) וכן לשנות את שמו, כאילו היית אם שמרת אותו שלום וברצונך לשנות את זה אחר כך ביי פשוט שנה את שמו bye.doc ולהסיר את docx לאי זה אתה יכול להוריד את חבילת התאימות של Microsoft Office, או להשתמש באינטרנט ממיר אבל אתה עשוי להיות כפוף זבל |
|
| |||
| |||
| השגיאה תמיד אומר שם הקובץ ........... (. Doc) טרופמכ הביצוע הפרמטרים, לא ניתן לפתוח. |
|
| |||
| |||
| תודה. יש לי את זה כדי להמיר מעל ל א. Txt פורמט ואז הציל אותה הצליח להמיר את זה. Doc. |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| וואו, אני מרגישה בא לדבר בטרוף ב. תגיד פרופ ', הוא ******* ו ******* צריך להפסיק מנסה למכור תוכנה עבור ז $, אשר כבר ליצור מנות בכל מקרה. אין סיכוי שהוא צריך להיות insisting על פורמטים קנייניים מסמך כזה! הוא צריך להיות משתמש בפורמט OpenOffice כי מבין!
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| |||
| |||
| הסכימו הו ו shannva מה עשה את זה בסופו של דבר? |