![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš norėčiau, bet aš negaliu. Aš vis dar, kad konvertuoti failą iš sąrašo pirmą ir nieko ten dirbs. Ar turėčiau bandyti siųsdami failus į save ir pažiūrėkite, ar galiu jas atidaryti kaip. Doc, kai jie atvyksta? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| teisę, kokius failus turite?
| |||
| |||
| Atsiprašau, kad ši daugiau, bet aš negaliu. Kiekvieną kartą, kai bandau pervadinti jį. Doc, kad konvertuoti failą iš meniu pasirodo, be pasirinkimo, kad galėčiau naudoti. Bandžiau tik pasirinkus netinkamas formatas ir kad bus neveiks. |
|
| |||
| |||
| aš tai tiesiog paspaudę failą (išsaugotas) ir pavadino jį taip, lyg būtų jei jūs išsaugojote Hello ir norėčiau jį pakeisti bye po to tiesiog pervadinti bye.doc ir pašalinti docx jei taip galite parsisiųsti tekstas Microsoft Office suderinamumo paketas ar naudoti internete konverteris, bet jums gali būti šlamštas |
|
| |||
| |||
| Klaida visada sako Filename ........... (. doc), kaip nurodyta įgyvendinimo kriterijus, negali būti atidaryta. |
|
| |||
| |||
| Ačiū. Aš jį konvertuoti į daugiau. Txt formatu ir tada ji išsaugota ir pavyko konvertuoti į. Doc. |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Oho, manau Rant Artėja. Pasakykite Prof jis ******* ******* ir turėtų nustoti bando parduoti programinę įrangą M $, kurie jau padaryti paketinis anyway. Nėra būdu jis turėtų būti reikalaujama nuosavybės dokumentų formatai patinka! Jis turėtų būti naudojamas formatas OpenOffice supranta!
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||
| |||
| sutarta O ir shannva ką ji galų gale? |