![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Es mīlu to, bet es nevaru. Es joprojām saņemat šo konvertēt failu no saraksta pirmais un neko par tur strādās. Man vajadzētu izmēģināt-pasta vēstuļu sūtīšanas failus uz sevi un redzēt, ja es nevaru atvērt kā. Doc, kad viņi nonāk?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
tiesības, ko failus jums ir?
|
|||
|
|||
|
Žēl, lai saglabātu šīs up, bet es nevaru. Katru reizi, kad mēģinu pārdēvēt to. Doc, ka konvertēt failu no izvēlnes nāk klajā ar nav izvēles, ka es varu izmantot. Es mēģināju tikko izvēloties formāts netiek atbalstīts, un ka nedarbosies vai nu.
|
|
|
|||
|
|||
|
Es domāju tikai vienkārši klikšķinot uz teksta failu (ietaupījums) un pārdēvējot to kā, ja jūs būtu, ja esat saglabājis tā sveiki un vēlas mainīt uz redzēšanos pēc tam vienkārši pārdēvēt to bye.doc un noņemiet docx ja tas jūs varat lejupielādēt Microsoft Office saderības iepakojuma vai izmantot tiešsaistes pārveidotājs, bet jums var attiekties uz surogātpastu
|
|
|
|||
|
|||
|
Kļūda vienmēr saka filename ........... (. doc), kā norādīts izpildes rādītājiem, nevar tikt atvērts.
|
|
|
|||
|
|||
|
Paldies. I got to konvertēt pār to. Txt formātā un pēc tam saglabātas to un varēja to pārvērst šo to. Dok.
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Wow, es uzskatu, skaļas frāzes tuvošanos.
Pastāstiet savam Prof viņš ir ******* ******* un jāpārtrauc cenšas pārdot programmatūras M $, kas jau tagad pakešu anyway. Nav iespējams viņam būtu uzstājot uz īpašuma dokumentu formātiem, piemēram, ka! Viņam ir jādod, izmantojot formātu, OpenOffice!
|
|||
|
|||
|
vienošanās
OH un shannva Ko tā beigās? |