![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Bardzo chciałbym, ale nie mogę. I wciąż konwersji pliku z listy pierwszej i na nic nie będzie działać. Czy mogę spróbować plików e-maila do siebie i zobacz, czy mogę otworzyć je. Doc kiedy wejść? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| prawo, jakie pliki masz?
| |||
| |||
| Niestety, aby utrzymać ten fakt, ale nie mogę. Za każdym razem staram się, aby zmienić jego nazwę. Doc konwersji plików z menu pochodzi z wyborów, że nie mogę korzystać. Chciałem po prostu wybierając nieobsługiwanym formacie i że nie będzie działać, albo. |
|
| |||
| |||
| Mam na myśli po prostu klikając na tekst w pliku (zapisane) i zmiana nazwy jako jeśli będzie jeśli to zapisane hello i chcesz go zmienić na widzenia po prostu zmienić jego nazwę bye.doc i usunąć ten docx nie można pobrać Microsoft Office pakiet zgodności lub użytkowania online konwerter ale może podlegać spam |
|
| |||
| |||
| Błąd zawsze mówi nazwa_pliku ........... (. doc), jak określono w realizacji parametry nie mogą być otwarte. |
|
| |||
| |||
| Dziękuję. Mam do konwertowania ciągu do pliku. Txt, a następnie zapisać go i był w stanie przeliczyć, że. Doc. |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Wow, Czuję się rant na najbliższych. Powiedz prof jest on ******* ******* i powinny zatrzymać próbuje sprzedać oprogramowanie do M $, które już teraz pakiet anyway. W żaden sposób nie powinien on być nalegając na własne formaty dokumentów podoba! Powinien być przy użyciu formatu OpenOffice rozumie!
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| uzgodnionych oh i shannva co w końcu? |
![]() |
|
| Zakładki |