![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bol by som rád, ale nemôžem. I napriek tomu, že si previesť súbor z prvej list a nič z toho nemôže fungovať. Mám skúsiť mailování súborov na seba a pozrite sa, či môžem otvoriť as. Doc keď príde? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Právo aké súbory máte?
| |||
| |||
| Ospravedlňujeme sa, aby to, ale nemôžem. Zakaždým sa snažím premenovať ju. Doc že previesť súbor z menu prichádza s možnosťou, že môžem použiť. Snažil som sa len vybrať nepodporovanom formáte a že nebude pracovať buď. |
|
| |||
| |||
| Mám na mysli len jednoduchým kliknutím na text v súbore (uložené) a premenovať ju ako keby ste v prípade, že ste uložili ahoj a chcete ho zmeniť na rozlúčku potom stačí premenovať bye.doc a odstráňte docx ak to nie je možné si môžete stiahnuť Microsoft Office Compatibility balík alebo použite online konvertora, ale môže byť predmetom spam |
|
| |||
| |||
| Chybovom vždycky hovorí filename ........... (. Doc), ako je uvedené v prevedení parametre, nemôžu byť otvorené. |
|
| |||
| |||
| Ďakujeme vám. Mám to previesť do súboru. Txt formátu a potom ju zachránil a bol schopný previesť to. Doc. |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Wow, som cítiť chvástavost idú. Povedzte svojim Prof on je ******* ******* a mal by prestať pokúšať predávať softvér pre M $, ktorí už urobil paketovými rovnako. Neexistuje spôsob, ako mu je potrebné trvať na proprietární formáty dokumentov páči! Ten by mal byť pomocou formátu OpenOffice chápe!
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
| dohodnutých oh a shannva, čo sa to na konci? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Office 2007 Obmedzenie | aresnalfc | Email, VoIP & IM Diskusia | 1 | 7.září 2009 06:29 |
| Prechod od Microsoft Office Outlook 2007 na PC 2 Microsoft Office X Entoutage pre MAC | jjuli | Office & Aplikácie | 0 | 11. júna 2009 15:52 |
| Can't Open Document Uložené v Office 2007 otvoriť v Office 2003 | tolet | Office & Aplikácie | 13 | 5. marca 2009 11:25 |
| Cant odstrániť kancelárske 2007 | mukz | Office & Aplikácie | 4 | 26. februára 2008 11:25 |
| Office 2007 pomáhajú | elstewy | Office & Aplikácie | 1 | 26. januára 2008 17:21 |
| Thread Tools | |
| |