![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Ја бих радо, али не могу. ЈА па ипак добити тај претворити датотеку са списка на прво и ништа неће радити. Требам ли покушати датотеке за слање е-по ш себе и видети да ли могу отворити их. Доц кад се у?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
право што слика имате??
|
|||
|
|||
|
Жао нам је да ово горе, али не могу. Сваки пут кад покушам преименовати за. Доц да конвертујете датотеку из менија долази се без избора да могу да користе. Покушао сам само одабиром неподржани формату, а да неће ни да раде.
|
|
|
|||
|
|||
|
Мислим једноставно кликнути на текст у датотеку (сачуван) и преименовање је као када би се, ако сте сачували га хелло и желите да га промените у Бые након само преименовати га бые.доц и уклоните доцкс недостатку наведеног можете скинути компатибилност са системом Мицрософт Оффице пакета или користити онлине конвертер али вам мај бити предмет спам
|
|
|
|||
|
|||
|
Грешка увек каже филенаме ........... (. Доц) како је наведено у извршењу параметре, не могу се отворити.
|
|
|
|||
|
|||
|
Хвала. Добио сам га преко претворити у. ткст формату, а потом га и сачуван је у могућности претворити то. Доц
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Уоу, И осјетити дрека долазе на.
Реците својим Проф је ******* ******* и треба престати покушава продати софтвер за М $, који већ чине пакетне Аныуаы. Не постоји начин на који би требао бити инсистира на власничких формата документа такав! Он би требао бити користите ОпенОффице формату који разуме!
|
|||
|
|||
|
договорено
ох и сханнва што се то на крају? |