![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я б із задоволенням, але я не можу. Я до сих пір отримуємо, що перетворення файлу зі списку перший і нічого там буде працювати. Якщо я намагаюся відправлення файлів на себе і подивитися, якщо я можу відкрити їх як. Doc коли вони надходять? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Право, які файли у вас є?
| |||
| |||
| На жаль, щоб ця, але я не можу. Кожен раз, коли я намагаюся перейменувати його в. Doc що конвертувати файл в меню з'являється без будь-які рішення, які я можу використовувати. Я спробував просто вибору непідтримуваний формат, який не буде працювати. |
|
| |||
| |||
| Я маю на увазі просто натиснувши на текст у файлі (збережено) і перейменування, як якби ви зберегли його вітання і хотіли б змінити його на побачення потім просто перейменувати його і видалити bye.doc DOCX Без цього ви можете завантажити Працює з Microsoft пакет офісу або використовувати онлайн Конвертор але ви можете бути на спам |
|
| |||
| |||
| Помилка завжди говорить файлу ........... (. DOC), як зазначено в параметри запуску, не може бути відкрито. |
|
| |||
| |||
| Спасибо. Я отримав його для перетворення к. TXT форматі, а потім врятував його, зміг перетворити це в. Док. |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Вау, я відчуваю Rant підході. Розкажіть Проф він ******* ******* і повинні перестати намагатися продавати програмне забезпечення для M $, які вже роблять пакет у будь-якому випадку. Існує він жодним чином не слід наполягати на власні формати документів, як це! Він повинен бути у форматі, який розуміє, OpenOffice!
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| домовилися ОН і shannva, що зробив це врешті-решт? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Обмеження Office 2007 | aresnalfc | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 1 | 7 вересня 2009 06:29 |
| Перехід з Microsoft Office Outlook 2007 на ПК 2 Microsoft Office X Entoutage по MAC | jjuli | Office Suites & Застосування | 0 | 11 червня 2009 15:52 |
| Не вдається Open Document Збережено на Office 2007, щоб відкрито в Office 2003 | tolet | Office Suites & Застосування | 13 | 5 березня 2009 11:25 |
| Нахиляє видалити Office 2007 | mukz | Office Suites & Застосування | 4 | 26 лютого 2008 11:25 |
| Office 2007 допомагає | elstewy | Office Suites & Застосування | 1 | 26 січня 2008 17:21 |
| Різьба Інструменти | |
| |