![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти, Имах офис 2007 пробна версия работи на този компютър (Vista Ultimate), но за съжаление аз инсталиран Office 2003, без да деинсталирате 2007 1-во. Да знам .. лоша грешка. След 2007 г. над 2003 Възседна I деинсталиран както 2007 & 2003 също използват Windows Installer utillity. Re инсталиран 0ffice 2003 година. Аз съм в състояние да инсталирате SP3 или актуализации необходимо. Те се показват в Add / Remove Programs, както инсталиран Но. не можете да деинсталирате след това от там и да не са инсталирани всички актуализации, генерирани от Windows актуализации. Как да изтриете тези файлове от "Добавяне / Премахване на програми в контролния pannel, така че SP3 може да се инсталира??? :4-Dontkno какво да правя след това. Моля да ми помогне. |
|
| |||
| |||
| Виждам, че :4-dontkno нещо банда тук напоследък. Какво по дяволите е това и какво означава това. моля извинете моето невежество LOL, но аз съм стар и не текст. Но за да ти е проблема: Освен ако не съм пътя на база, ще трябва да отидете на Windows Update и кликнете върху прегледа обновяване история. Когато това се отваря прозорец, трябва да видите изречение, което казва, "За да премахнете актуализацията отидете Инсталирани актуализации. "Думите Инсталирани актуализации ще бъде синя и подчерта харесва. Кликнете на инсталираните актуализации на връзката (не тази, в този пост LOL, това е пример), и на следващия прозорец ще каже" премахнете актуализацията. "Намерете SP3 и следвайте инструкциите за това как да го махна. Надявам се това да помогне. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| MS Office Студентски Обява | tastyguru | Офис Suites & Приложения | 1 | 24 април 2008 05:25 |
| Microsoft ® Office Дом и Студентски 2007 | bluevin123 | Офис Suites & Приложения | 2 | 6 април 2008 11:16 |
| XP Студентски Издание? Какво е то? | runoades | Windows операционни системи | 2 | 25 Feb 2008 05:01 |
| Проблеми с Office 2003 & Vista??? | almacel | Офис Suites & Приложения | 6 | 19 ноември 2007 13:08 |
| Офис вкъщи и студент 2007 | handthrottle | Офис Suites & Приложения | 3 | 6 октомври 2007 09:45 |
| Нишка Инструменти | |
| |