![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Měl jsem zkušební verzi Office 2007 běží na tomto počítači (Vista Ultimate), ale bohužel jsem nainstalovány Office 2003 bez odinstalací 2007 1st. Ano, já vím .. špatný omyl. Po roce 2007 více než 2003 jezdil jsem odinstaloval oba 2007 & 2003 také pomocí Windows Installer utillity. Re instalovaných 0ffice 2003. Jsem schopen nainstalovat SP3 nebo jakékoliv potřebné aktualizace. Tyto show v Přidat / Odebrat programy, ale instalován. nelze odinstalovat a pak tam mám není instalováno žádné aktualizace generovány z aktualizací systému Windows. Jak odstranit tyto soubory z Přidat / Odebrat programy v Ovládacích pannel to, že SP3 lze nainstalovat? :4-Dontkno, co dělat dál. Prosím, pomozte mi. |
|
| |||
| |||
| Vidím, že :4-dontkno věc banda tady v poslední době. Co to sakra je a co to znamená. prosím mou neznalost neomlouvá lol, ale já jsem starý a nejsou v textu. Ale na to je váš problém: Není-li jsem způsob, jak založit, budete muset jít do služby Windows Update a klepněte na přezkoumání aktualizovat dějiny. Až se otevře okno, které uvidíte větu, která říká: "Chcete-li odebrat aktualizaci jít na Nainstalované aktualizace. "Slova Nainstalované aktualizace budou modré a zdůraznil, že rád. Klikněte na instalovaných aktualizací odkaz (ne ten v tomto post lol, je to příklad), a v dalším okně řekne" odebrat aktualizaci. "Najděte SP3 a následné návod na to, jak je odstranit. Doufám, že to pomůže. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| MS Office pro studenty Deal | tastyguru | Office & Aplikace | 1 | 24. dubna 2008 05:25 |
| Microsoft ® Office Home a Student 2007 | bluevin123 | Office & Aplikace | 2 | 6. dubna 2008 11:16 |
| Xp Student Edition? Co to je? | runoades | Operační systémy Windows | 2 | 25. února 2008 05:01 |
| Problémy s Office 2003 & Vista? | almacel | Office & Aplikace | 6 | 19. listopadu 2007 13:08 |
| Kancelář doma a student 2007 | handthrottle | Office & Aplikace | 3 | 6 října 2007 09:45 |
| Thread Nástroje | |
| |