μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Office Suites & Εφαρμογές

Register

HELP Παρακαλώ: Office 2003 φοιτητή έκδοση επανεγκαταστήστε προβλήματα

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 5 του Ιουνίου 2009, 14:35
Νέο Μέλος Ομάδα

Default HELP Παρακαλώ: Office 2003 φοιτητή έκδοση επανεγκαταστήστε προβλήματα

Γεια σου,
Είχα δοκιμαστική έκδοση του Office 2007 που εκτελείται σε αυτόν τον υπολογιστή (Vista Ultimate), αλλά δυστυχώς εγκατεστημένο το Office 2003 χωρίς απεγκατάσταση του 2007 1st. Ναι το ξέρω .. κακό λάθος. Μετά το 2007 πάνω από 2003 I Rode απεγκαθίστανται τόσο 2007 & 2003 χρησιμοποιώντας το Windows Installer utillity. Re εγκατασταθεί 0ffice 2003. Είμαι σε θέση να εγκαταστήσετε το SP3 ή τυχόν ενημερώσεις που απαιτούνται. Αυτά δείχνουν στην Προσθαφαίρεση προγραμμάτων που εγκαθίστανται όμως. δεν μπορείτε να απεγκαταστήσετε τότε από εκεί και δεν έχω εγκαταστήσει τυχόν ενημερώσεις που δημιουργούνται από τις ενημερωμένες εκδόσεις των Windows. Πώς μπορώ να διαγράψετε αυτά τα αρχεία από την Προσθαφαίρεση προγραμμάτων στον έλεγχο pannel ώστε το SP3 μπορεί να εγκατασταθεί;;; :4-Dontkno τι να κάνετε μετά. Παρακαλώ να με βοηθήσει.
Old 5 του Ιουνίου 2009, 22:51
Ομάδα Δωρητών

Default HELP Παρακαλώ: Office 2003 φοιτητή έκδοση επανεγκαταστήστε προβλήματα

Βλέπω ότι :4-dontkno πράγμα ένα μάτσο εδώ τελευταία. Τι στο καλό είναι αυτό και τι σημαίνει. συγχωρείστε μου την άγνοια lol, αλλά είμαι παλιά και δεν κείμενο. Αλλά για να το πρόβλημά σας:

Αν δεν κάνω τρόπο της βάσης, πρέπει να μεταβείτε στο Windows Update και κάντε κλικ, για την επανεξέταση ενημέρωση ιστορία. Όταν ανοίγει το παράθυρο θα πρέπει να δείτε μια φράση που λέει, "Για να καταργήσετε μια ενημερωμένη έκδοση για να πάμε Installed Updates. "Οι λέξεις Installed ενημερώσεις θα είναι μπλε και τόνισε ότι ήθελε. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο εγκαταστήσει ενημερώσεις (που δεν το ένα σε αυτή τη θέση lol, είναι ένα παράδειγμα), και το επόμενο παράθυρο θα πει" καταργήσετε μια ενημερωμένη έκδοση. "Βρείτε το SP3 και ακολουθήστε τις οδηγίες για το πώς να την καταργήσετε.

Hope this helps.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.