manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Office & Applications

Register

Molimo POMOĆ: Office 2003 izdanje reinstalirati studentske probleme

Reply

Thread Tools
Old 5. lipnja 2009, 14:35
Novi član grupe

Default Molimo POMOĆ: Office 2003 izdanje reinstalirati studentske probleme

Bok,
Imao sam Office 2007 trial verziju pokrenut na ovom računalu (Vista Ultimate), ali nažalost sam instaliran Office 2003 bez 1. deinstaliranju 2007. Da ja znam .. loš pogrešku. Nakon 2007 jahali preko 2003 I deinstaliran oba 2007 i 2003 koriste Windows Installer utillity. Re instaliran 0ffice 2003. Ja sam mogao instalirati SP3 ili bilo koje nadopune potrebno. Ovi prikazivao na Dodaj / Ukloni programe kao instaliran Ali. ne možete deinstalirati pa odatle i sam ne instalira ažuriranja generirane iz bilo koje Windows ažuriranja. Kako mogu izbrisati te datoteke od "Dodaj / ukloni programe na upravljačkoj pannel, tako da se mogu instalirati SP3? :4-Dontkno što učiniti sljedeći. Ugoditi pomoć mene.
Old 5. lipnja 2009, 22:51
Donatorska Grupa

Default Molimo POMOĆ: Office 2003 izdanje reinstalirati studentske probleme

Vidim da :4-dontkno stvar hrpa ovdje u zadnje vrijeme. Što ispitati kritički je to i što to znači. molimo opravdati moje neznanje lol, ali ja sam stara, a ne tekst. Ali, na svoj problem:

Osim ako sam način baze, moraš ići na Windows ažurirati i kliknite na update pregled povijesti. Kada se taj prozor otvori, trebali biste vidjeti rečenicu koja kaže: "Da biste uklonili ažuriranje idite na Instalirana ažuriranja. "Riječi Instalirana ažuriranja će biti plavo i podcrtan takav. Klikom na link instaliranih ažuriranja (ne onaj na ovaj post lol, to je primjer), a sljedeći prozor će reći" ukloniti ažuriranje. "Pronađite SP3 i slijedite upute o tome kako ga ukloniti.

Nadam se ovo pomaže.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.