![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, ÉN hivatal 2007 próba-változat fut ezen a gépen (Vista Ultimate), de sajnos az Office 2003 eltávolítása nélkül 2007 1st. Igen, tudom .. rossz hiba. 2007 után több mint lovagoltak 2003 I uninstalled mind 2007 és 2003 is használ a Windows Installer utillity. Re telepített 0ffice 2003. Nem sikerült telepíteni a frissítéseket SP3, vagy bármely szükséges. Ezek azt mutatják, a Programok hozzáadása / eltávolítása telepítettként De. nem tudja eltávolítani onnan, és akkor még nem telepítette a frissítéseket létre a Windows frissítéseket. Hogyan tudom törölni ezeket a fájlokat a Programok hozzáadása / eltávolítása a kontroll pannel, hogy az SP3 telepítését??? :4-Dontkno mit kell csinálni. Kérem, segítsen nekem. |
|
| |||
| |||
| Látom, hogy :4-dontkno itt van egy csomó dolog mostanában. Mi a fene van és mit jelent. kérem bocsásson én tudatlanságom lol, de én vagyok a régi, és nem szöveg. De a probléma: Kivéve, ha én úgy bázis, akkor látogasson el a Windows Update és kattintson a felülvizsgálat frissítés történelem. Amikor az ablak látnod kell egy mondat, hogy azt mondja: "Ahhoz, hogy távolítsa el a frissítés menni Telepített frissítések. "A" Telepített frissítések lesz kék, és hangsúlyozta, ilyesmi. Kattints a telepített frissítések kapcsolat (nem az a hozzászólásban lol, ez egy példa), és a következő ablak fog mondani "eltávolítani a frissítést." Találja meg az SP3, és kövesse az utasításokat, hogy miként távolítható el. Remél ez segít. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| MS Office Student Deal | tastyguru | Office & Applications | 1 | 24. április 2008 05:25 |
| Microsoft ® Office Home és Student 2007 | bluevin123 | Office & Applications | 2 | 6. április 2008 11:16 |
| Xp Student Edition? Mi ez? | runoades | A Windows operációs rendszerek | 2 | 25. február 2008 05:01 |
| Gondok vannak az Office 2003 és Vista??? | almacel | Office & Applications | 6 | 19. november 2007 13:08 |
| Hivatal haza és hallgató 2007 | handthrottle | Office & Applications | 3 | 6. október 2007 09:45 |
| Téma eszközök | |
| |