![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| הי, יש לי גירסת ניסיון של Office 2007 פועל במחשב זה (Vista Ultimate) אך למרבה הצער, אני התקנת את Office 2003 ללא הסרת התקנת 2007 1. כן אני יודע .. טעות רע. אחרי 2007 מעל 2003 אני rode הוסר בשני 2007 & 2003 גם השימוש ב-Windows Installer utillity. Re מותקן 0ffice 2003. אני לא מצליח להתקין את SP3 או כל העדכונים הדרושים. הצג את אלה ב 'הוספה / הסרה של תוכניות אבל כאשר מותקן. אתה לא יכול להסיר את ההתקנה ולאחר מכן משם ואני עדיין לא מותקנים כל העדכונים שנוצר עדכונים מ-Windows. איך אני מוחק קבצים אלה מ 'הוספה / הסרה של תוכניות בשליטה pannel כך SP3 ניתן להתקין? :4-Dontkno מה לעשות הלאה. אנא עזור לי. |
|
| |||
| |||
| אני רואה את זה :4-dontkno דבר חבורה כאן לאחרונה. מה לעזאזל הוא עושה את זה ומה זה אומר. אנא סלח לי LOL בורות, אבל אני לא ישן טקסט. אבל על הבעיה שלך: אלא אם כן אני בדרך של הבסיס, אתה צריך ללכת ל-Windows Update ולחץ על עדכון סקירה היסטורית. כאשר החלון נפתח כדאי לראות משפט שאומר, "כדי להסיר עדכון ללכת עדכונים מותקנים. "המילים מותקן עדכוני יהיה כחול משורטט ככה. לחץ על הקישור העדכונים מותקנים (לא אחד זה לכתוב LOL, זאת דוגמה), וכן את החלון הבא יגיד" להסיר עדכון. "מצא את SP3 ופעל את הוראות כיצד להסיר אותו. מקווה שזה עוזר. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| MS Office סטודנטים אסור לפספס | tastyguru | חבילות Office & Applications | 1 | 24 אפריל 2008 05:25 |
| Microsoft ® Office Home and Student 2007 | bluevin123 | חבילות Office & Applications | 2 | 6 אפריל 2008 11:16 |
| מהדורת XP סטודנטים? מה זה? | runoades | מערכות ההפעלה Windows | 2 | ה -25 בחודש פברואר 2008 05:01 |
| בעיות עם Vista & Office 2003??? | almacel | חבילות Office & Applications | 6 | 19th נובמבר 2007 13:08 |
| Home ו-Office 2007 תלמיד | handthrottle | חבילות Office & Applications | 3 | 6 אוקטובר 2007 09:45 |
| שרשרת כלים | |
| |