![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, Turėjau "Office 2007" bandomoji versija veikia kompiuteryje (Vista Ultimate "), bet deja aš Office 2003 be odinstalowywania 2007 1. Taip aš žinau .. Didelė klaida. Po 2007 m. per važinėti 2003 I pašalinta tiek 2007 & 2003 taip pat naudojant Windows Installer utillity. Re įdiegta 0ffice 2003. Aš negaliu įdiegti SP3 ar reikia atnaujinimo. Šie Pridėti Rodyti / šalinti programas, kaip įrengti Bet. Jūs negalite ištrinti tada iš ten ir aš neįdiegtas visus atnaujinimus generuoja Windows atnaujinimus. Kaip man ištrinti iš šių Pridėti / šalinti programas valdymo pannel kad SP3 galima įrengti failus? :4-Dontkno ką daryti toliau. Please help me. |
|
| |||
| |||
| Matau, kad :4-dontkno dalykas krūva čia pastaruoju metu. Kas gi tai yra ir ką jis reiškia. Please excuse my nežinojimo lol, bet aš esu senas, o ne tekstą. Bet apie savo problemą: Nebent aš taip bazės, turite pereiti prie "Windows Update" ir paspauskite ant peržiūra atnaujinti istorija. Kai tas langas turėtumėte matyti sakinyje, kuriame sakoma: "Jei norite pašalinti atnaujinti pereiti prie Įdiegtus naujinimus. "Žodžiai įdiegtus naujinimus bus mėlynas ir pabrauktas like that. Spustelėkite įdiegtus naujinimus nuoroda (ne į šį postą lol vienas, tai pavyzdys), o kitame lange bus pasakyti" Šalinti naujinimą. "Rasti SP3 ir toliau apie tai, kaip jį pašalinti instrukcijas. Hope this helps. |