mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Office Suites & Applications

Register

HELP Please: Office 2003 studentiem izdevums pārinstalēt problēmu

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 5, 2009, 14:35
New Member Group

Default HELP Please: Office 2003 studentiem izdevums pārinstalēt problēmu

Čau,
Man bija Office 2007 izmēģinājuma versiju, kas darbojas ar šo datoru (Vista Ultimate), bet diemžēl es instal Office 2003 bez atinstalēšanas 2.007 1st. Jā, es zinu .. bad kļūda. Pēc 2007 vairāk rode 2003 I atinstalēt gan 2.007 un 2.003, izmantojot arī Windows Installer utillity. Re uzstāda 0ffice 2003. Es nevaru instalēt SP3 vai jebkādu šo ziņu atjauninājumu nepieciešama. Šie pievienot Rādīt / noņemt programmas, kas uzstādītas Bet. Jūs nevarat atinstalēt, tad no turienes un man nav instalēts visiem atjauninājumiem, kas iegūti no Windows atjauninājumus. Kā es varu izdzēst šos Add / Remove Programs kontroles pannel tā, ka SP3 var instalēt failus? :4-Dontkno, ko darīt nākamo. Please help me.
Old Jūnijs 5, 2009, 22:51
Donors Group

Default HELP Please: Office 2003 studentiem izdevums pārinstalēt problēmu

Es redzu, ka :4-dontkno lieta ķekars šeit pēdējā. Kas heck tas ir un ko tas nozīmē. lūdzu, atvainojiet manu nezināšanu lol, bet es esmu vecs un nav teksts. Bet uz jūsu problēma:

Ja es esmu kā bāzi, jums jādodas uz Windows atjaunināšana un noklikšķiniet uz pārskata atjauninājumu vēsturi. Ja šis logs jums vajadzētu redzēt teikumā, ka saka: "Lai noņemtu atjauninājumu iet uz Installed atjauninājumi. "Vārdi Installed atjauninājumi būs zilā krāsā un pasvītrots, piemēram, ka. Uzklikšķiniet uz instalētos atjauninājumus saiti (ne viens šo ziņu lol, tas ir piemērs), un nākamā loga saka" noņemt atjauninājumu. "Atrast SP3 un izpildiet par to, kā novērst to norādījumiem.

Hope this helps.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.