mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Office Suites & Aplicatii

Register

Vă rugăm să AJUTOR: Office 2003 student ediţie reinstala probleme

Reply

Thread Tools
Old 5 iunie 2009, 14:35
Noile state Group

Default Vă rugăm să AJUTOR: Office 2003 student ediţie reinstala probleme

Salut,
Am avut versiune de încercare Office 2007 rulează pe acest computer (Vista Ultimate), dar, din păcate, am instalat Office 2003, fără dezinstalarea 2007 1st. Da stiu .. rea greşeală. După 2007, peste rode 2003 am dezinstalat ambele 2007 & 2003 de asemenea, folosind Windows Installer utillity. Re instalat 0ffice 2003. Eu sunt în imposibilitatea de a instala SP3 sau orice actualizări necesare. Acestea arată în Adăugare / eliminare programe ca instalat Dar. nu se poate dezinstala apoi de acolo şi nu am instalat nici un actualizări generate de actualizări Windows. Cum pot să şterg aceste fişiere de pe Adăugare / eliminare programe în control pannel, astfel încât poate fi instalat SP3??? :4-Dontkno ce sa faci in continuare. Te rog ajuta-ma.
Old 5 iunie 2009, 22:51
Grupul de donator

Default Vă rugăm să AJUTOR: Office 2003 student ediţie reinstala probleme

Văd că :4-dontkno lucru o gramada aici în ultima vreme. Ce naiba este şi ce înseamnă. vă rog, scuzaţi-mi ignoranţa lol, dar sunt vechi si nu de tip text. Dar pe la problema ta:

Cu excepţia cazului în care eu sunt un fel de bază, trebuie să merg la Windows Update şi faceţi clic pe revizuire actualizare istorie. Când se deschide fereastra de ar trebui să vedeţi o propoziţie care spune, "Pentru a elimina o actualizare pentru a merge Instalat Updates. "Cuvintele Installed actualizări va fi albastra si a subliniat ca asta. Faceţi clic pe link-ul instalat actualizări (nu de-o în acest post lol, este un exemplu), iar următoarea fereastră va spune" elimina o actualizare. "Găseşte SP3 şi urmaţi instructiunile cu privire la modul de a elimina.

Sper că acest lucru vă va ajuta.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.