мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Оффице & Апплицатионс

Register

Молимо ПОМОЋ: Оффице 2003 издање наново студентске проблеме

Reply

Тхреад Тоолс
Old 5. јуни 2009, 14:35
Нови члан групе

Default Молимо ПОМОЋ: Оффице 2003 издање наново студентске проблеме

Здраво,
Имао сам Оффице 2007 триал верзију покренут на овом рачунару (Виста Ултимате), али нажалост сам инсталиран Оффице 2003 без 1. деинсталирању 2007. Да ја знам .. лош грешку. Након 2007 јахали преко 2003 И деинсталирана оба 2007 и 2003 користе Уиндоус Инсталлер утиллиты. Ре инсталиран 0ффице 2003. Ја сам могао инсталирати СП3 или било које исправке потребно. Ови приказивао на Додај / Уклони програме као инсталиран Али. не можете да деинсталирам па одатле и сам не инсталира исправке генерисане из било које Уиндоус исправке. Како да избришете те датотеке од "Додај / уклони програме на контролној паннел, тако да се могу инсталирати СП3? :4-Донткно шта учинити следећи. Угодити помоћ мене.
Old 5. јуни 2009, 22:51
Донаторска Група

Default Молимо ПОМОЋ: Оффице 2003 издање наново студентске проблеме

Видим да :4-донткно ствар хрпа овде у задње време. Шта испитати критички је то и шта то значи. молимо оправдати моје незнање лол, али ја сам стара, а не текст. Али, на свој проблем:

Осим ако сам начин базе, мораш ићи на Уиндоуси модернизирати и кликните на упдате преглед историје. Када се тај прозор отвори, требало би да видите реченицу која каже: "Да бисте уклонили исправка идите на Инсталирана исправке. "Кључне Инсталирана исправке ће бити плаво и Подвучено такав. Кликом на линк инсталираних ажурирања (не онај на овај пост лол, то је пример), а следећи прозор ће рећи" уклоните исправка. "Пронађите СП3 и следите упутства о томе како да га уклоните.

Надам се ово помаже.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
МС Оффице Студент Деал тастыгуру Оффице & Апплицатионс 1 24 април 2008 05:25
Мицрософт ® Оффице Хоме анд Студент 2007 блуевин123 Оффице & Апплицатионс 2 6 април 2008 11:16
КСП Студент Едитион? Шта је то? руноадес Уиндоус Оператинг Сыстемс 2 25 фебруар 2008 05:01
Проблеми са Оффице 2003 & Виста? алмацел Оффице & Апплицатионс 6 19 новембар 2007 13:08
Оффице 2007 дом и студент хандтхроттле Оффице & Апплицатионс 3 6 октобар 2007 09:45
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц