менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Office Suites & Застосування

Register

HELP Please Office 2003 студенту проблеми перевстановіть Edition

Reply

Різьба Інструменти
Old 5 червня 2009, 14:35
Нові члени групи

Default HELP Please Office 2003 студенту проблеми перевстановіть Edition

Привіт,
Я Office 2007 пробна версія працює на цьому комп'ютері (Vista Ultimate), але на жаль, я встановлено Office 2003, не видаляючи 2007 1. Так, я знаю .. помилку. Після 2007 над Рід 2003 року я вилучив обидва 2007 & 2003 і за допомогою інсталятора Windows utillity. Re встановлений 0ffice 2003. Я не можу встановити SP3 або будь-яких необхідних оновлень. Вони показують, в Add / Remove Programs як встановлений Але. Ви не можете видалити, а потім звідти, і я не встановлені які-небудь оновлень Згенеровано з оновлень Windows. Як я можу видалити ці файли з Додати / Видалити Програми управління панеллю так що SP3 може бути встановлений?? :4-Dontkno, що робити далі. Будь ласка, допоможіть мені.
Old 5 червня 2009, 22:51
Донор групи

Default HELP Please Office 2003 студенту проблеми перевстановіть Edition

Я бачу, що :4-dontkno річ букет тут останнім часом. Що це ще за це і що це означає. Будь ласка, вибачте моє невігластво LOL, але я старий і не текст. Але по вашій проблемі:

Якщо я способом базу, ви повинні піти до Windows Update і натисніть кнопку Огляд Історія правок. Коли відкриється вікно, що ви побачите пропозицію, яке говорить: "Для видалення оновлення Перейти до Встановлених оновлень. "Слова, встановлених оновлень буде синім, і підкреслив, що хотів. Натисніть встановлених оновлень (а не один на цій посаді LOL, це приклад), і наступне вікно буде сказати" видалити оновлення. "Знайти SP3 і виконуйте Інструкції про те, як його видалити.

Сподіваюся, що це допомагає.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
MS Office Student Deal tastyguru Office Suites & Застосування 1 24 квітня 2008 05:25
Microsoft ® Office для Home and Student 2007 bluevin123 Office Suites & Застосування 2 6 квітня 2008 11:16
Xp Student Edition? Що це таке? runoades Операційні системи Windows 2 25 лютого 2008 05:01
Проблеми з Microsoft Office 2003 & Vista?? almacel Office Suites & Застосування 6 19 листопада 2007 13:08
Для Office Home and Student 2007 handthrottle Office Suites & Застосування 3 6 жовтня 2007 09:45
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.