![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, Я Office 2007 пробна версія працює на цьому комп'ютері (Vista Ultimate), але на жаль, я встановлено Office 2003, не видаляючи 2007 1. Так, я знаю .. помилку. Після 2007 над Рід 2003 року я вилучив обидва 2007 & 2003 і за допомогою інсталятора Windows utillity. Re встановлений 0ffice 2003. Я не можу встановити SP3 або будь-яких необхідних оновлень. Вони показують, в Add / Remove Programs як встановлений Але. Ви не можете видалити, а потім звідти, і я не встановлені які-небудь оновлень Згенеровано з оновлень Windows. Як я можу видалити ці файли з Додати / Видалити Програми управління панеллю так що SP3 може бути встановлений?? :4-Dontkno, що робити далі. Будь ласка, допоможіть мені. |
|
| |||
| |||
| Я бачу, що :4-dontkno річ букет тут останнім часом. Що це ще за це і що це означає. Будь ласка, вибачте моє невігластво LOL, але я старий і не текст. Але по вашій проблемі: Якщо я способом базу, ви повинні піти до Windows Update і натисніть кнопку Огляд Історія правок. Коли відкриється вікно, що ви побачите пропозицію, яке говорить: "Для видалення оновлення Перейти до Встановлених оновлень. "Слова, встановлених оновлень буде синім, і підкреслив, що хотів. Натисніть встановлених оновлень (а не один на цій посаді LOL, це приклад), і наступне вікно буде сказати" видалити оновлення. "Знайти SP3 і виконуйте Інструкції про те, як його видалити. Сподіваюся, що це допомагає. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| MS Office Student Deal | tastyguru | Office Suites & Застосування | 1 | 24 квітня 2008 05:25 |
| Microsoft ® Office для Home and Student 2007 | bluevin123 | Office Suites & Застосування | 2 | 6 квітня 2008 11:16 |
| Xp Student Edition? Що це таке? | runoades | Операційні системи Windows | 2 | 25 лютого 2008 05:01 |
| Проблеми з Microsoft Office 2003 & Vista?? | almacel | Office Suites & Застосування | 6 | 19 листопада 2007 13:08 |
| Для Office Home and Student 2007 | handthrottle | Office Suites & Застосування | 3 | 6 жовтня 2007 09:45 |
| Різьба Інструменти | |
| |