μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Office Suites & Εφαρμογές

Register

Πώς να ταξινομήσετε αλφαβητικά αυτόματα στο Excel

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 15 Ιουν 2009, 16:52
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Πώς να ταξινομήσετε αλφαβητικά αυτόματα στο Excel

Γειά!

Έχω ένα πολύ απλό λογιστικό φύλλο πελάτη με πληροφορίες, που αποτελείται από 5 στήλες. Το μόνο που θα ήθελα να κάνουμε είναι να έχουν αυτομάτως το όνομα ταξινομημένο κατά πελάτη κάθε φορά που γίνονται ενημερώσεις. Ξέρω ότι μπορεί απλώς εκ νέου είδους ο ίδιος κάθε φορά, αλλά είμαι η δημιουργία αυτού του εγγράφου για να χρησιμοποιήσει κάποιος άλλος που δεν είναι πάρα πολύ υπολογιστή μυαλό, θα ήθελα λοιπόν να κρατήσουμε όσο το δυνατόν πιο απλή για εκείνη.

Δεν αντιλαμβάνονται πλήρως τις διαφορές μεταξύ μακροεντολές VBA και κωδικό, αλλά θα προσπαθούσε να εισαχθεί ο κωδικός VBA για να εκτελέσετε αυτή τη λειτουργία (κωδικός βρήκα σε άλλα φόρουμ), αλλά δεν έκανε τίποτα.

Είμαι λειτουργίας 07 'έκδοση του γραφείου ότι αν κάνει κάποια διαφορά ...

Τα δεδομένα είναι σε α5: E50, και στη στήλη «α» είναι αυτό που έχει το όνομα πελάτες.

Σας ευχαριστώ πολύ!
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Ποια είναι η φύση της σύνδεσης με το δίκτυο θα πρέπει να συσταθεί για DSL;, LAN, WAN miniport; setsuna Faiz seiei Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 0 9 Ιουν 2009 14:44
Παρακαλώ βοηθήστε ανάγκη είδους πριν από Χριστούγεννα !!!!! ockertyron Laptops, Κινητά & PDA 7 19 Δεκ. 2008 11:56
Δεν θα ξεκινήσει, κολλήσει σε ένα είδος βρόχου keithh233 Λειτουργικά συστήματα Windows 4 18 Μαρ 2008 03:39
Μπορείτε να ταξινομήσετε αυτό έξω; triedandtested Virus, Spyware & Ασφάλεια 5 21η Μαΐου 2007 23:10
Auto Hot Key Μαρία Γενικά Λογισμικό Chat 2 16η Μαΐου 2007 12:37
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.