![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravo! Imam vrlo jednostavan tablični informacije s klijentom, koji se sastoji od 5 stupaca. Sve što želite učiniti je imati automatski poredani po klijentu ime svaki put kad su izrađene nadopune. Znam da mogu samo presortirati ga ja svaki put, ali ja sam za kreiranje ovog dokumenta je netko na korištenje koja nije previše računalo pamet, pa bih htio da bude što jednostavnije za nju. Ja u potpunosti ne razumiju razlike između makroa i VBA koda, ali sam bio težak to umetnuti VBA code za korištenje ove funkcije (broj sam našla i na drugim forumima), ali to nije ništa. Ja sam trčanje 07 'izdanje uredu da ako bilo koji čini razliku ... Podaci su u A5: e50, i kolona 'A' je ono što je u ime klijenata. Thank you so much! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Koju vrstu Network Connection trebam podešen za DSL?, LAN, WAN Miniport? | setsuna faiz seiei | Networking, Modemi & VoIP | 0 | 9. lipnja 2009 14:44 |
| Please help trebati razvrstati pred Božić !!!!! | ockertyron | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 7 | 19. prosinac 2008 11:56 |
| Neće pokrenuti, zaglavi u nekoj vrsti petlja | keithh233 | Windows Operating Systems | 4 | 18. ožujak 2008 03:39 |
| Mogu li sortirati ovaj vanjska strana? | triedandtested | Virus, Spyware i sigurnost | 5 | 21. svibanj 2007 23:10 |
| Auto Hot Key | Maria | Općenito Software Chat | 2 | 16. svibanj 2007 12:37 |
| Thread Tools | |
| |