![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas! Turiu labai paprastą lentelę su kliento informacija, sudaryta iš 5 kolonos. Viskas, ką aš noriu padaryti, tai turi automatiškai surūšiuoti pagal kliento vardu kai atnaujinimai pagaminti. Žinau, kad galiu tik kartą rūšiuoti save kiekvieną kartą, bet aš sukurti šio kažkas dokumento naudojimo, kuris yra ne per kompiuterio išminties, todėl norėčiau ją išlaikyti kiek įmanoma paprastesnė už ją. Aš ne visiškai suprantu tarp ir VBA makrokomandos kodo skirtumų, bet aš bandžiau įterpti VBA kodas, šios funkcijos (kodas Radau apie kitus forumus), tačiau jis nieko nedarė. Aš veikia 07 "versija Office jei tai daro bet koks skirtumas ... Duomenys yra A5: E50 "ir skiltyje" "yra tai, kas kliento vardą. Thank you so much! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kokia Network Connection turėčiau kurti DSL?, LAN, WAN miniprievado? | setsuna Faiz seiei | Networking, Modems & VoIP | 0 | 9 birželis 2009 14:44 |
| Please help reikia rūšiuoti iki Kalėdų !!!!! | ockertyron | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 7 | 19 gruodis 2008 11:56 |
| Ar nepradės, įstrigo vyrių Rūšiuoti | keithh233 | Windows "operacinės sistemos | 4 | Kovas 18, 2008 03:39 |
| Ar galite Rūšiuoti this one out? | triedandtested | Virus, Spyware & Security | 5 | Gegužė 21, 2007 23:10 |
| Auto Hot Key | Marija | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 2 | Gegužė 16, 2007 12:37 |
| Temos įrankiai | |
| |