![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Здравствуйте! У мене дуже проста таблиця з клієнтом інформації, що складається з 5 стовпчиків. Все, що я хочу зробити, це є воно автоматично сортуються за назвою, коли клієнт зроблені оновлення. Я знаю, я можу просто пересортувати як щоразу, але я створення цього документа для іншого використання, хто не дуже підкований комп'ютера, тому я хотіла б зберегти його як можна більш простим для неї. Я не в повній мірі розібратися у відмінностях між макросів і VBA код, але я намагався вставити ува запустити цю функцію (код я знайшов на інших форумах), але він нічого не зробив. Я йду 07 'Edition повноважень, якщо це робить різниці ... Дані в A5: E50, а в стовпці "А" це те, що клієнти ім'я. Большое вам спасибо! |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Який мережного підключення я повинен створити для DSL?, LAN, WAN мініпорту? | Setsuna Фаиз seiei | Мережа, Модеми & VoIP | 0 | 9 червня 2009 14:44 |
| Будь ласка, допоможіть потрібно сортувати до Xmas !!!!! | ockertyron | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 7 | 19 грудня 2008 11:56 |
| Чи не почнеться, застрягли в якому-петля | keithh233 | Операційні системи Windows | 4 | 18 березня 2008 03:39 |
| Чи можете ви такого роду, один з? | triedandtested | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 5 | 21 травня 2007 23:10 |
| Авто гарячих клавіш | Марія | General Software чат | 2 | 16 травня 2007 12:37 |
| Різьба Інструменти | |
| |