![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| איך אני יכול לשנות את גודל ברירת המחדל של דף ב-MS-WORD fromLETTER עד גודל A4?? |
|
| |||
| |||
| לאחר מכן עבור אל קובץ הגדרת עמוד ולאחר מכן לחץ על הכרטיסייה נייר אז איפה אתה רואה שינוי גודל הנייר אותו מכתב A4 זה shud להיות זה |
|
| |||
| |||
| עבור אל "קובץ" ולאחר מכן עבור אל 'הגדרת עמוד', בחר גודל נייר כמו A4, גם ללחוץ על כפתור 'ברירת מחדל' (יד שמאל בפינה התחתונה) ובחר באפשרות 'כן', זה יהיה הנוכחית ואת כל הקבצים החדש בחר ב-A4 גודל. |
|
| |||
| |||
| 1.its פשוטה מאוד. לחץ על CTRL - P, או לבחור להדפיס מ file2.then ללכת properties.3.then ללכת נייר בגודל הרצוי ובחר ur גודל דף |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| תסתכל על pic שלהלן כדי לתת לך רעיון טוב יותר.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ב-Word 2007 ו שלה בדף הגדרות hun: D
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| דרך ברירת המחדל של Microsoft Word 2007 לתוך תיקון typos? (מלבד תיקון שגיאות אוטומטי | andrewanimation | חבילות Office & Applications | 2 | 31 מרץ 2008 18:14 |
| דרך לשנות את צבע הטקסט של הסמן ב-Microsoft Word 2007? | andrewanimation | חבילות Office & Applications | 2 | ה -20 פברואר 2008 15:08 |
| סקריפט עכבר לשנות גודל? | c02asm | מערכות ההפעלה Windows | 5 | -27 נובמבר 2007 07:01 |
| כיצד למחוק דף נוסף בתוך מסמך של MS-Word? | pchopra65 | חבילות Office & Applications | 2 | 6 ספטמבר 2007 03:51 |
| כיצד אני משנה את ברירת המחדל של Apache הנמל | סקוט ז | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 2 | 18 מרץ 2007 13:47 |
| שרשרת כלים | |
| |