![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Kaip galiu pakeisti numatytąjį puslapio dydį, MS-Word fromLETTER iki A4 formato? |
|
| |||
| |||
| Eiti į puslapio sąrankos failas tada spustelėkite skirtuką Popierius tada, kai pamatysite popieriaus dydžio keitimą iš laiško, A4 tai shud nesvarbu |
|
| |||
| |||
| Eiti į "File", tada eikite į "Page Setup" pasirinkti kaip A4 dydžio popieriaus, taip pat spauskite "default" mygtuką (kairiajame apatiniame kampe) ir pasirinkite "Taip", tai turės savo esamus ir visus naujus failus rinkinys A4 dydis. |
|
| |||
| |||
| 1.its labai paprasta. Paspauskite Ctrl - P arba pasirinkti spausdinti iš file2.then eiti į properties.3.then pereiti į popieriaus dydis ir pasirinkite norimą puslapio dydį ur |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Look at the pic toliau duoti jums geriau suprasti.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ir "Word 2007" savo puslapyje nustatymus hun: D
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Būdas pagal nutylėjimą "Microsoft Word 2007" į ištaisyti klaidų? (be Autokorekty | andrewanimation | Office Suites & Applications | 2 | Kovas 31, 2008 18:14 |
| Būdas pakeisti teksto žymeklio Word 2007 Microsoft spalva? | andrewanimation | Office Suites & Applications | 2 | 20 vasaris 2008 15:08 |
| Scenarijaus pakeisti Pelės dydis? | c02asm | Windows "operacinės sistemos | 5 | Lapkritis 27, 2007 07:01 |
| Kaip ištrinti papildomą puslapyje MS Word dokumentas? | pchopra65 | Office Suites & Applications | 2 | 6 rugsėjis 2007 03:51 |
| Kaip aš galiu pasikeisti Apache nutylėjimą uostas | Scott m | Web Design, Hosting & SEO | 2 | Kovas 18, 2007 13:47 |
| Temos įrankiai | |
| |