![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Як я можу змінити розмір сторінки за замовчуванням в MS-WORD fromLETTER до формату A4? |
|
| |||
| |||
| Перейти на сторінку файлу, а потім натисніть кнопку Налаштування на папері вкладку то де ви бачите папери змінити його з листом до цього A4 шуд будь то |
|
| |||
| |||
| Перейти на "Файл", потім перейдіть до розділу "Параметри сторінки" виберіть формат паперу, А4, і натисніть кнопку "За замовчуванням" (ліва нижньому куті) і виберіть "так", це буде мати ваші поточні і всі нові файли набір у форматі А4 розмір. |
|
| |||
| |||
| 1.its дуже проста. натисніть Ctrl - P або вибрати друк з file2.then Перейти до properties.3.then Перейти на розмір паперу і вибрати потрібну сторінку Ur розміру |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Подивіться на фото внизу, щоб дати вам більш повне уявлення.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| І в Word 2007 у своєму HUN сторінці настройок: D
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Шлях за замовчуванням Microsoft Word 2007 у виправленні помилки? (крім Autocorrect | andrewanimation | Office Suites & Застосування | 2 | 31 березня 2008 18:14 |
| Спосіб змінити колір тексту курсором в Microsoft Word 2007? | andrewanimation | Office Suites & Застосування | 2 | 20 лютого 2008 15:08 |
| Сценарій для зміни розміру миші? | c02asm | Операційні системи Windows | 5 | 27 листопада 2007 07:01 |
| Як видалити додаткові сторінки в документі MS Word? | pchopra65 | Office Suites & Застосування | 2 | 6 вересня 2007 03:51 |
| Як я можу змінити замовчуванням Apache порт | Скотт м | Веб дизайн, хостинг & SEO | 2 | 18 березня 2007 13:47 |
| Різьба Інструменти | |
| |