![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| V jakém režimu si mohu ověřit kód prázdný msword stránku. Že kód vypadá zkomoleně a distribuovány po celé stránce. Jeden z mých kolega mi ukázal, že, ale teď jsem zapomněl, co bylo, že režim. Pokud si zkontrolujte prázdnou stránku foe notepad, je wii je prázdný. Ale když jsem zkontrolovat, zda pro msword, bude vykazovat určité zpřeházený kódování kvůli formátování nastavení ve zdrojovém kódu. To je důvod, proč SQL dotazů jsou psány v notepadu, a ne msword. Odpovězte, prosím, s některými detaily. díky |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Uh, otevřete jej v aplikaci Word / OpenOffice / cokoliv? Předpokládám, že jste právě snaží vytáhnout text z Wordu obrázek? Neexistuje nic, co to bude jednodušší, než jen o otevření v programu: Viděl jsem několik programů, ale to byl takový jednoduchý úkol všechny z nich byla napsána v Perlu a není možné si stáhnout, tak stačí uchopit OO a to tímto způsobem.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|