manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Office & Applications

Register

Kako to ček kod msword praznu stranicu?

Reply

Thread Tools
Old 22 svi 2009, 23:37
Novi član grupe

Default Kako to ček kod msword praznu stranicu?

Na koji način mogu provjeriti kod msword praznu stranicu. Taj broj izgleda kao izopačen i distribuirana po cijeloj stranici. Jedna od mojih kolega pokazao mi je da, ali sad sam zaboravio što je to mod.

Ako JA ček blank page neprijatelj notesa, ona Wii biti prazno. Ali ako sam provjeriti, da je za msword, ona će pokazati neke pomiješano kodiranje zbog formatiranje setup u izvorni kod.

Taj razlog SQL upiti su napisane u notepad i ne msword.

Molimo odgovorite s nekoliko detalja.

hvala
Old 23 svi 2009, 01:41
Donatorska Grupa

Default Kako to ček kod msword praznu stranicu?

Uh, otvorite ga u Word / OpenOffice / što god? Pretpostavljam da ste upravo pokušava provući čistim iz Word datoteku? Ima 'ništa da će biti lakše nego samo otvorenje je u program: Vidio sam neke programe, ali ovo je takav jednostavan zadatak svi bili pisani u Perlu, a ne skinuti, tako da samo zgrabite OO i učinite to na taj način.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "

My System: 日夏子

Procesor (i):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Matične ploče:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memorija:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafička kartica (e):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Tvrdi disk (i):
80GB + 500GB
Optički pogon (e):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hlađenje:
4x-120mm Yate šunjalo + 200mm top
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacijski sustav (e):
Windows XP + 7
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
MS Pub. - Brišite drop shadow na praznu stranicu? tama4tama Office & Applications 0 6. lipnja 2009 14:52
Lexmark Z12 Printer - Vista - Tiskanje Prazan Stranica jefechico Digital Imaging & Pisači 0 28. svibanj 2009 21:02
HP Printer ispisuje jednu stranicu i baca van jedan prazan gmcomputerservices Digital Imaging & Pisači 1 19. prosinac 2008 05:36
Internet Explorer Blank Page čuva Umnožava sebi i freezes računalu JMetters Virus, Spyware i sigurnost 2 5. listopad 2008 06:12
Printer iznenada tisak praznim stranicama (mada testnoj stranici ispisuje OK) nakit od lave Digital Imaging & Pisači 1 24. studeni 2007 21:02
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.