פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > חבילות Office & Applications

Register

כיצד לבדוק קוד של msword דף ריק?

Reply

שרשרת כלים
Old 22 במאי 2009, 23:37
קבוצת חברות חדשות

Default כיצד לבדוק קוד של msword דף ריק?

באיזה מצב אני יכול לבדוק את הקוד של ריק msword הדף. זה נראה כמו קוד מסולף ו מופץ בכל רחבי הדף. אחד העמית שלי הראה לי את זה, אבל עכשיו אני לא זוכר מה היה מצב זה.

אם אני בודק את דף ריק קם פנקס הרשימות, זה wii להיות ריק. אבל אם אני בודק את זה msword, זה יראה קצת מסולף קידוד בגלל העיצוב של תוכנית ההתקנה של קוד המקור.

Thats הסיבה שאילתות SQL כתובים בפנקס הרשימות ולא msword.

אנא השב עם מספר פרטים.

תודה
Old 23 במאי 2009, 01:41
קבוצת תורמים

Default כיצד לבדוק קוד של msword דף ריק?

אה, לפתוח אותו ב-Word / OpenOffice / מה? אני מניח שאתה רק מנסה למשוך plaintext מתוך קובץ Word? אין זה הולך להיות קל יותר מאשר לפתוח אותה בתוכנית: ראיתי כמה תוכניות, אבל זה היה כל כך פשוט כל משימה מהם נכתבו על פרל ולא להורדה, כל כך פשוט לתפוס OO ועושים את זה ככה.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "

המערכת שלי: 日夏子

מעבד (ים):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
לוח האם:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
זיכרון RAM:
2GB פטריוט ביצועי אקסטרים
כרטיס מסך (S):
PNY 8800GTS 320MB
כרטיס קול:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
כונן אופטי (S):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Cooling:
4x-120mm Yate טבלן + 200mm הדף
רשת / אינטרנט:
Qwest
צג (S):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
מערכת הפעלה (S):
ב-Windows XP + 7
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
MS פאב. - הוצא ירידה צל על דף ריק? tama4tama חבילות Office & Applications 0 6 יוני 2009 14:52
מדפסת Lexmark Z12 - Vista - הדפסת דף ריק jefechico Digital Imaging & מדפסות 0 -28 במאי 2009 21:02
מדפסת HP מדפיסה דף אחד זורק את אחד ריק gmcomputerservices Digital Imaging & מדפסות 1 19th דצמבר 2008 05:36
Internet Explorer דף ריק שומר מעתיק את עצמו ואת המחשב הקפאות JMetters וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 2 ה -5 בחודש אוקטובר 2008 06:12
פתאום הדפסה למדפסת דפים ריקים (tho דף הבדיקה הדפסים אישור) קמיע Digital Imaging & מדפסות 1 24 נובמבר 2007 21:02
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.