![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| V akom režime si môžem overiť kód prázdny msword stránku. Že kód vyzerá skomolenie a distribuované po celej stránke. Jeden z mojich kolega mi ukázal, že, ale teraz som zabudol, čo bolo, že režim. Ak si skontrolujte prázdnu stránku foe notepad, je Wii je prázdny. Ale keď som skontrolovať, či pre msword, bude vykazovať určité zpřeházený kódovanie kvôli formátovania nastavenie v zdrojovom kóde. To je dôvod, prečo SQL dotazov sú napísané v notepadu, a nie msword. Odpovedzte, prosím, s určitými detailmi. vďaka |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Uh, otvorte ho v programe Word / OpenOffice / čokoľvek? Predpokladám, že ste práve snažia vytiahnuť text z Wordu obrázok? Neexistuje nič, čo to bude jednoduchšie, než len o otvorení v programe: Videl som niekoľko programov, ale to bol taký jednoduchý úlohu všetky z nich bola napísaná v Perle a nie je možné si stiahnuť, tak stačí uchopiť OO a to týmto spôsobom.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| MS Pub. - Eliminujte kvapka tieň na prázdnu stránku? | tama4tama | Office & Aplikácie | 0 | 6. júna 2009 14:52 |
| Tlačiareň Lexmark Z12 - Vista - Tlač prázdne stránky | jefechico | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 0 | 28. mája 2009 21:02 |
| HP tlačiareň vytlačí jednu stranu a hází jeden prázdny | gmcomputerservices | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 1 | 19. december 2008 05:36 |
| Internet Explorer Prázdne stránky udržiava replikácie sama a počítač zamrzne | JMetters | Virus, spyware a bezpečnosť | 2 | 5. októbra 2008 06:12 |
| Tlačiareň náhle tlač prázdnych stránok (Tho skúšobné stránka vytiskne OK) | portrét | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 1 | 24. novembra 2007 21:02 |
| Thread Tools | |
| |