![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Ne modunda bir boş msword sayfanın kodunu kontrol edebilirsiniz. Bu kod bozuk ve sayfa her dağıtılan benziyor. Benim meslektaşım bu, ama şimdi ne modu unuttum bana gösterdi ki. Eğer boş sayfa düşmanı not defteri kontrol, bu boş Wii. Ama ben bu msword için, kaynak kodunu biçimlendirme kurulum nedeniyle bazı bozuk kodlama gösterir kontrol edin. Bu yüzden SQL sorguları not defteri olarak değil msword yazılmıştır. Bazı detayları ile cevap. teşekkürler |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ah, Word'de açmak / OpenOffice / ne? Ben sadece bir Word dosyası düz çekme çalıştığınız varsayılmaktadır? Burada sadece program olarak açılması da daha kolay olacak şey: Bazı programlar gördüm ama bu tür basit bir görevi hepsi ve indirilebilir değil perl'de yazılı olduğunu, dolayısıyla sadece OO yakala ve de bu şekilde oldu.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|