manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Office & Applications

Register

Kako izbrisati stranicu extra unutar MS Word dokument?

Reply

Thread Tools
Old 4. kolovoz 2007, 21:24
Member Group

Default Kako izbrisati stranicu extra unutar MS Word dokument?

MS Word stručnjaci, mogla bi vas pomozite mi u vezi ovog problema?

Imam MS Word dokument koji sadrži 18 stranica sa vrlo kompliciranim formatiranja na većini stranica. Page No.6 je prazan, a ja moram da uklonite prazne stranice. JA mogao ne nađi prema bilo koji način ukloniti tu stranicu. Ako sam to učiniti po čuvanju pritisnuli gumb za brisanje, formatiranje sljedećim stranicama će biti poremećena.

Molimo predložiti praktičnu metodu za uklanjanje ove stranice bez utjecaja na sljedećim stranicama.
Old 28 kol 2007, 12:02
Member Group

Ne možeš izrezati i zalijepiti stranice ispod šest i premjestiti ih jedan
Old 6. Sep 2007, 03:51
Member Group

Vas svibanj želite izraditi sigurnosnu kopiju datoteka na prvi ... Zatim, kopirajte formatu koristeći format slikar ... izbrišite prazne stranice i zalijepite format ... format slikar izgleda kao četka ..
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.