פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > חבילות Office & Applications

Register

כיצד למחוק דף נוסף בתוך מסמך של MS-Word?

Reply

שרשרת כלים
Old 4 אוגוסט 2007, 21:24
חבר קבוצת

Default כיצד למחוק דף נוסף בתוך מסמך של MS-Word?

המומחים של MS-Word, אתה יכול לעזור לי בגין בעיה זו?

יש לי את MS-Word מסמך המכיל 18 עמודים עם מאוד מסובך ביותר על העיצוב של דפים. No.6 דף ריק ואני צריך להסיר את אותו דף ריק. לא הצלחתי למצוא בכל דרך כדי להסיר את אותו דף. אם אני עושה זאת על ידי שמירה על כפתור המחיקה לחוץ, את העיצוב של הדפים הבאים יהיה מבולבל.

נא להציע שיטה מעשית כדי להסיר דף זה מבלי להשפיע על הדפים הבאים.
Old 28 אוגוסט 2007, 12:02
חבר קבוצת

אתה לא יכול לגזור ולהדביק את הדפים תחת שישה והעבר אותם אחד
Old 6 ספטמבר 2007, 03:51
חבר קבוצת

ייתכן שתרצה לבצע גיבוי של הקבצים שלך הראשונה ... לאחר מכן, העתק את הפורמט משתמש בפורמט צבע ... למחוק את דף ריק ולהדביק את הפורמט ... פורמט צבע נראה כמו מכחול ..
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
Word Document החלף עזרה JStroud חבילות Office & Applications 2 2 ספטמבר 2009 04:15
מיזוג דואר Word 2007 - זמניים המסמך? falandys1002 חבילות Office & Applications 0 19th יוני 2009 05:35
השתנה-Word, לא ניתן למצוא את המסמך התאושש Actingi כללי תוכנות צ 'אט 2 ה -15 בחודש נובמבר 2008 03:49
Word 2007 "הפסקה" בחצי דף? crossedphoenix חבילות Office & Applications 1 26 יוני 2008 21:44
איך אני יכול לשנות את גודל ברירת המחדל של דף ב-MS WORD girish T חבילות Office & Applications 5 9th מאי 2007 22:02
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.