![]() |
|
| |||
| |||
| המומחים של MS-Word, אתה יכול לעזור לי בגין בעיה זו? יש לי את MS-Word מסמך המכיל 18 עמודים עם מאוד מסובך ביותר על העיצוב של דפים. No.6 דף ריק ואני צריך להסיר את אותו דף ריק. לא הצלחתי למצוא בכל דרך כדי להסיר את אותו דף. אם אני עושה זאת על ידי שמירה על כפתור המחיקה לחוץ, את העיצוב של הדפים הבאים יהיה מבולבל. נא להציע שיטה מעשית כדי להסיר דף זה מבלי להשפיע על הדפים הבאים. |
|
| |||
| |||
| אתה לא יכול לגזור ולהדביק את הדפים תחת שישה והעבר אותם אחד |
|
| |||
| |||
| ייתכן שתרצה לבצע גיבוי של הקבצים שלך הראשונה ... לאחר מכן, העתק את הפורמט משתמש בפורמט צבע ... למחוק את דף ריק ולהדביק את הפורמט ... פורמט צבע נראה כמו מכחול .. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Word Document החלף עזרה | JStroud | חבילות Office & Applications | 2 | 2 ספטמבר 2009 04:15 |
| מיזוג דואר Word 2007 - זמניים המסמך? | falandys1002 | חבילות Office & Applications | 0 | 19th יוני 2009 05:35 |
| השתנה-Word, לא ניתן למצוא את המסמך התאושש | Actingi | כללי תוכנות צ 'אט | 2 | ה -15 בחודש נובמבר 2008 03:49 |
| Word 2007 "הפסקה" בחצי דף? | crossedphoenix | חבילות Office & Applications | 1 | 26 יוני 2008 21:44 |
| איך אני יכול לשנות את גודל ברירת המחדל של דף ב-MS WORD | girish T | חבילות Office & Applications | 5 | 9th מאי 2007 22:02 |
| שרשרת כלים | |
| |