mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Office Suites & Applications

Register

Kaip ištrinti papildomą puslapyje MS Word dokumentas?

Reply

Temos įrankiai
Old Rugpjūtis 4, 2007, 21:24
Narys

Default Kaip ištrinti papildomą puslapyje MS Word dokumentas?

MS Word ekspertai, galėtų man padėti dėl šios problemos?

Turiu MS Word dokumentas, kuriame yra 18 puslapiuose labai sudėtingas formatavimas ant daugelio puslapių. Page Nr.6 yra tuščia ir aš, kad panaikinti tuščią puslapį. Aš negalėjau rasti kokiu nors būdu pašalinti šį puslapį. Jeigu aš jį laikyti nuspaustą mygtuką "Pašalinti", iš šių puslapių formatavimo bus sutrikdyta.

Prašome pasiūlyti praktinę metodas, siekiant pašalinti šį puslapį nepažeidžiant šių puslapių.
Old Rugpjūtis 28, 2007, 12:02
Narys

Ar jūs ne iškirpti ir įklijuoti po šešių lapų ir perkelti juos vienu
Old Rugsėjis 6, 2007, 03:51
Narys

galite padaryti failo atsarginę pirmą ... Tada nukopijuokite formatu, naudojant formato dailininkas ... panaikinti tuščią puslapį ir įklijuokite formatas ... formatas dailininko išvaizda teptuku ..
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.