mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Office Suites & Applications

Register

Kā izdzēst papildu lapas, kas MS Word dokumentu?

Reply

Thread Tools
Old Augusts 4, 2007, 21:24
Loceklis

MS Word eksperti, vai jūs varētu palīdzēt man par šo problēmu?

Man ir MS Word dokuments, kas satur 18 lappuses ar ļoti sarežģītu formatējumu lielāko daļu lapu. Page Nr.6 ir tukša un man ir novērst, ka tukšu lapu. Es nevarēju atrast jebkurā veidā, lai izņemtu šo lapu. Ja man tas, turot izdzēst pogu nospiestu, formatējumu šādas lapas, tiks traucēts.

Lūdzu ieteikt praktiskā metodi, lai noņemtu šo lapu, neietekmējot turpmākajās lappusēs.
Old Augusts 28, 2007, 12:02
Loceklis

Vai jums nav izgriezt un ielīmēt zem sešām lappusēm un pārvietot tos veido vienu
Old Septembris 6, 2007, 03:51
Loceklis

Jūs varat veikt backup faila pirmā ... Tad nokopējiet formātu, izmantojot formātu gleznotājs ... svītrot tukša lapa un ielīmējiet formāts ... Formāta kopētājs izskatās ota ..
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.