mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Office Suites & Aplicatii

Register

Cum se şterge o pagină într-un document MS Word?

Reply

Thread Tools
Old 4 august 2007, 21:24
Grupul de stat

Default Cum se şterge o pagină într-un document MS Word?

MS Word experţi, ar putea sa ma ajuti cu privire la această problemă?

Am o MS Word document care conţine 18 pagini cu foarte complicat de formatare pe cea mai mare parte a paginilor. Page nr.6 este goală şi am să eliminaţi acest gol pagină. Nu am putut găsi nici un mod de a elimina acea pagină. Dacă aş face-o de păstrare a şterge apăsat butonul, de formatare din urmatoarele pagini va fi deranjat.

Vă rugăm să sugereze o metodă practică pentru a elimina această pagină, fără a afecta în paginile următoare.
Old 28 august 2007, 12:02
Grupul de stat

Poţi să nu taie şi pastă de pagini de mai jos şase şi a le muta în sus un
Old 6lea Sep 2007, 03:51
Grupul de stat

poate doriţi să faceţi o copie de rezervă a fişierului primul ... Apoi, copiaţi formatul folosind formatul pictor ... şterge gol pagină şi inseraţi format ... Formatul arată ca un pictor paintbrush ..
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.