menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Office & Aplikácie

Register

Ako odstrániť ďalšiu stránku vo formáte MS Word?

Reply

Thread Tools
Old 4. augusta 2007, 21:24
Člen Skupina

Default Ako odstrániť ďalšiu stránku vo formáte MS Word?

MS Word odborníci, mohol by ste mi pomohli, ak ide o tento problém?

Mám MS Word dokument obsahujúci 18 stránok s veľmi zložité formátovanie na väčšine stránok. Strana č.6 je prázdna a mám odstrániť, aby prázdne stránky. Nemohol som nájsť spôsob na odstránenie tejto stránke. Kdybych to tak, že sa stlačí tlačidlo zmazať, formátovanie z týchto stránok bude narušený.

Prosím naznačujú praktickú metódou odstrániť túto stránku bez ovplyvnenia týchto stránok.
Old 28. augusta 2007, 12:02
Člen Skupina

Môžeš nenarezaných a vkladanie stránok do šiestich a presunúť je jednou
Old 6. septembra 2007, 03:51
Člen Skupina

asi si budete chcieť vytvoriť zálohu súboru prvý ... Potom, kopírovanie formátu pomocou formáte maliar ... odstrániť prázdne stránky a vložte do formátu ... Formát maliar vyzerá ako štetec ..
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Word Prepísať Pomoc JStroud Office & Aplikácie 2 2.září 2009 04:15
Word 2007 Mail Merge - dočasný doklad? falandys1002 Office & Aplikácie 0 19. júna 2009 05:35
Zmenil Word nemôže Nájsť Protektorované Dokument Acting Všeobecné Software Chat 2 15. novembra 2008 03:49
Word 2007 "Break" stránky na polovicu? crossedphoenix Office & Aplikácie 1 26. júna 2008 21:44
Ako zmeniť predvolenú veľkosť stránky v MS WORD Girish t Office & Aplikácie 5 9. mája 2007 22:02
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.