![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| MS Word odborníci, mohol by ste mi pomohli, ak ide o tento problém? Mám MS Word dokument obsahujúci 18 stránok s veľmi zložité formátovanie na väčšine stránok. Strana č.6 je prázdna a mám odstrániť, aby prázdne stránky. Nemohol som nájsť spôsob na odstránenie tejto stránke. Kdybych to tak, že sa stlačí tlačidlo zmazať, formátovanie z týchto stránok bude narušený. Prosím naznačujú praktickú metódou odstrániť túto stránku bez ovplyvnenia týchto stránok. |
|
| |||
| |||
| Môžeš nenarezaných a vkladanie stránok do šiestich a presunúť je jednou |
|
| |||
| |||
| asi si budete chcieť vytvoriť zálohu súboru prvý ... Potom, kopírovanie formátu pomocou formáte maliar ... odstrániť prázdne stránky a vložte do formátu ... Formát maliar vyzerá ako štetec .. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Word Prepísať Pomoc | JStroud | Office & Aplikácie | 2 | 2.září 2009 04:15 |
| Word 2007 Mail Merge - dočasný doklad? | falandys1002 | Office & Aplikácie | 0 | 19. júna 2009 05:35 |
| Zmenil Word nemôže Nájsť Protektorované Dokument | Acting | Všeobecné Software Chat | 2 | 15. novembra 2008 03:49 |
| Word 2007 "Break" stránky na polovicu? | crossedphoenix | Office & Aplikácie | 1 | 26. júna 2008 21:44 |
| Ako zmeniť predvolenú veľkosť stránky v MS WORD | Girish t | Office & Aplikácie | 5 | 9. mája 2007 22:02 |
| Thread Tools | |
| |