мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Оффице & Апплицатионс

Register

Како избрисати страницу екстра унутар МС Уорд документ?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 4. аугуст 2007, 21:24
Мембер Гроуп

Default Како избрисати страницу екстра унутар МС Уорд документ?

МС Уорд стручњаци, могла би вас помозите ми у вези овог проблема?

Имам МС Уорд документ који садржи 18 страница са врло компликованим форматирања на већини страница. Паге Но.6 је празан, а ја морам да уклоните празне странице. ЈА могао не наћи било који начин уклоните ту страницу. Ако сам то учинити по чувању притиснули дугме за брисање, форматирање следећим страницама ће бити поремећена.

Молимо предложити практичну методу за уклањање ове странице без утицаја на следећим страницама.
Old 28 авг 2007, 12:02
Мембер Гроуп

Не можеш да исечете и налепите странице испод шест и преместите их један
Old 6. Сеп 2007, 03:51
Мембер Гроуп

Вас мај желите да направите резервну копију датотека на први ... Затим, копирајте формату користећи формат сликар ... избришите празне странице и налепите формат ... формат сликар изгледа као Четка ..
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Уорд документ Преснимавање Помоћ ЈСтроуд Оффице & Апплицатионс 2 2. Јул 2009 04:15
Уорд 2007 Маил мерге - Темпорары документ? фаландыс1002 Оффице & Апплицатионс 0 19. јуна 2009 05:35
Измењен Уорд, не можете наћи спасене Доцумент Ацтинг Уопштено Софтуаре Цхат 2 15 новембар 2008 03:49
Уорд 2007 "Бреак" Страница на пола? цросседпхоеникс Оффице & Апплицатионс 1 26. јуна 2008 21:44
Како могу променити подразумевана величина странице у МС Уорд гирисх т Оффице & Апплицатионс 5 9 мај 2007 22:02
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц