![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| МС Уорд стручњаци, могла би вас помозите ми у вези овог проблема? Имам МС Уорд документ који садржи 18 страница са врло компликованим форматирања на већини страница. Паге Но.6 је празан, а ја морам да уклоните празне странице. ЈА могао не наћи било који начин уклоните ту страницу. Ако сам то учинити по чувању притиснули дугме за брисање, форматирање следећим страницама ће бити поремећена. Молимо предложити практичну методу за уклањање ове странице без утицаја на следећим страницама. |
|
| |||
| |||
| Не можеш да исечете и налепите странице испод шест и преместите их један |
|
| |||
| |||
| Вас мај желите да направите резервну копију датотека на први ... Затим, копирајте формату користећи формат сликар ... избришите празне странице и налепите формат ... формат сликар изгледа као Четка .. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Уорд документ Преснимавање Помоћ | ЈСтроуд | Оффице & Апплицатионс | 2 | 2. Јул 2009 04:15 |
| Уорд 2007 Маил мерге - Темпорары документ? | фаландыс1002 | Оффице & Апплицатионс | 0 | 19. јуна 2009 05:35 |
| Измењен Уорд, не можете наћи спасене Доцумент | Ацтинг | Уопштено Софтуаре Цхат | 2 | 15 новембар 2008 03:49 |
| Уорд 2007 "Бреак" Страница на пола? | цросседпхоеникс | Оффице & Апплицатионс | 1 | 26. јуна 2008 21:44 |
| Како могу променити подразумевана величина странице у МС Уорд | гирисх т | Оффице & Апплицатионс | 5 | 9 мај 2007 22:02 |
| Тхреад Тоолс | |
| |