менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Office Suites & Застосування

Register

Як видалити додаткові сторінки в документі MS Word?

Reply

Різьба Інструменти
Old 4 серпня 2007, 21:24
Член групи

Default Як видалити додаткові сторінки в документі MS Word?

MS Word експертів, могли б ви допомогти мені в зв'язку з цією проблемою?

В мене є документ MS Word містить 18 сторінок з дуже складним форматуванням на більшості сторінок. Page № 6 є порожнім, і я повинен видалити цей порожній сторінки. Я не міг знайти будь-яким чином видалити цю сторінку. Якщо я роблю це з підтримки натисканні кнопки "Видалити", форматування з наступних сторінках будуть турбувати.

Прохання запропонувати практичний метод, щоб видалити цю сторінку, не впливаючи на наступних сторінках.
Old 28 серпня 2007, 12:02
Член групи

Невже ви не можете вирізати і вставити нижче шести сторінках і переміщати їх до одного
Old 6 вересня 2007, 03:51
Член групи

Ви можете зробити резервну копію файлу перший ... Потім необхідно скопіювати форматі з використанням формату художником ... видалення порожній сторінки і вставити в формат ... Формат за зразком виглядає кисть ..
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Документ Word Замінювати Допомога JStroud Office Suites & Застосування 2 2 вересня 2009 04:15
Word 2007 Mail Merge - тимчасовий документ? falandys1002 Office Suites & Застосування 0 19 червня 2009 05:35
Змінено слова, не може знайти відновлений документ Actingi General Software чат 2 15 листопада 2008 03:49
Word 2007 "Перерва" сторінки В половину? crossedphoenix Office Suites & Застосування 1 26 червня 2008 21:44
Як я можу змінити розмір сторінки за замовчуванням у MS WORD Girish T Office Suites & Застосування 5 9 травня 2007 22:02
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.