![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bio sam zadivljen IF te mogao pomoć mene ![]() Ja sam težak to funkcionirati formulu koja kada je potvrdni okvir provjerava prikazuje ukupne cijene sa PDV dodana: ovako: = IF (G26 = "true", = SUM (H28 * 0,175) (link za ćelije potvrdni okvir je G26) pokussavaju razne kombinacije gore navedenih, ali ne i sreće! Mnogobrojan hvala unaprijed! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Uvijek je preporučljivo da uploada tablični uzorka tako da ne treba da pomogne da se reproduciraju
| |||
| |||
| Hvala Vam za Vaš savjet hAvAAck. Mislio sam da bi to moglo biti korisno nakon što sam počela slijedu, ali onda je dobio je uhvaćen gore popravak računala za nekoga. |
|
| |||
| |||
| = IF (G26, H28 * 0,175, 0) je da ono što tražite? ako okvir provjerava smo dodaj na ,175 od međuzbroj na ukupne |
|
| |||
| |||
| Da to je ono što sam htio. Nažalost sam samo shvatila da je jednostavan način. 'ako je vrijednost istinita, lažne vrijednosti ukoliko' Hvala! |
|
| |||
| |||
| Da li ova, onda ovaj drugi koji |