![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Zastanawiałem IF Jums gali padėti man ![]() Aš stengiuosi dirbti iš formulę, kuri, kai žymės langelį rodo bendra kaina su PVM pridėta: pavyzdžiui: = IF (G26 = "true": = SUM (H28 * 0,175) (Cell nuorodą žymės langelį G26) bando įvairius derinius, iš aukščiau, bet ne laimę! Many thanks in advance! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ji visada patartina nusiųsti skaičiuoklę, kad mums nereikia, kad būtų atstatyta jį padėti
| |||
| |||
| Dėkojame už jūsų patarimus hAvAAck. Maniau, kad ji gali būti naudinga, kai aš pradėjau temą, bet ten pateko iki remonto kam darbastalio. |
|
| |||
| |||
| = IF (G26, H28 * 0,175, 0) tai, kad tai, ko ieškote? jei langelį, kuriuos mes įtraukiame pagal ,175 iš viso į bendrą |
|
| |||
| |||
| Taip, kad tai, ką aš norėjau. Deja aš ką tik suprato, kaip paprasta, kad buvo. "vertė, jei tiesa, verte, jei false ' Ačiū! |
|
| |||
| |||
| Taip, jei tai, tai, priešingu atveju, kad |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Asus Maximus II Formula PC kurti | mizsua | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 7 | 9 sausis 2009 16:44 |
| Pagalba su Excel formule prašom | robbie73 | Office Suites & Applications | 2 | 10 rugsėjis 2008 11:00 |
| Excel Formulės - VLookups: S | Jonathon28 | Office Suites & Applications | 1 | Gegužė 1, 2008 12:14 |
| Excel Formulės Pagalba | Jonathon28 | Office Suites & Applications | 6 | 22 vasaris 2008 08:36 |
| Asus Striker 2 formulė, kai kurie klausimai | codymackay | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 5 | 10 vasaris 2008 17:24 |
| Temos įrankiai | |
| |