![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Мені було цікаво ЯКЩО Ви можете мені допомогти ![]() Я намагаюся виробити формулу, яка під час використання прапорці показана загальна ціна з ПДВ додано: наступним чином: = IF (G26 = "істина", = СУММ (H28 * 0,175) (посилання на комірку прапорець G26) намагаючись різними комбінаціями вище, але не пощастило! Большое спасибо заранее! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| це завжди бажано, щоб завантажити електронною таблицею, щоб ми не повинні повторювати це, щоб допомогти
| |||
| |||
| Дякую Вам за Ваші поради hAvAAck. Я думала, це може бути корисно, коли я почав потоку, але потім потрапив до ремонту робочого столу для кого-то. |
|
| |||
| |||
| = IF (G26, H28 * 0,175, 0) Це те, що ви шукаєте? якщо прапорець встановлений, ми додамо на .175 в підсумку до загального |
|
| |||
| |||
| Так ось що я хотів. На жаль я тільки що зрозуміла, наскільки просто, що було. 'Значення якщо це правда, цінності, якщо False' Спасибо! |
|
| |||
| |||
| Так, якщо це, то це інше, що |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Asus Maximus II Formula побудувати ПК | mizsua | Процесори, материнські плати RAM & | 7 | 9 січня 2009 16:44 |
| Допомога у формулі Excel, будь ласка | robbie73 | Office Suites & Застосування | 2 | 10 вересня 2008 11:00 |
| Формули Excel - VLookups: S | Jonathon28 | Office Suites & Застосування | 1 | 1 травня 2008 12:14 |
| Excel Формули Допомога | Jonathon28 | Office Suites & Застосування | 6 | 22 лютого 2008 08:36 |
| Asus Striker 2 формули, деякі питання | codymackay | Процесори, материнські плати RAM & | 5 | 10 лютого 2008 17:24 |
| Різьба Інструменти | |
| |