![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Когато отворите Word 2007 от самото начало меню тя започва добре. Но когато отворите файл директно, без думата вече текат, след което започва да показва думата "Windows не може да намери [файла] се уверете, че сте написали правилно името тогава опитайте пак". Словото се оставя да действат, без да отворите документ. Не мога да отворите файл, няма проблеми. Аз съм със същия проблем на моя лаптоп и моят Desktop. Аз съм с Vista Ultimate и от двете. Какво би могло да бъде проблема? Благодаря:) |
|
| |||
| |||
| когато ви кажа направо от отваряне на файла искате да кажете, че сте преместили файла на друго място и след това отвори нея или се опитваш да започне дума от пряк път? |
|
| |||
| |||
| Аз се опитвам да отворите файл директно от файла място ... т.е. документите папка. Този метод не работи. Трябва да започне дума на първо място, след това отворете файла, или от вътрешната дума, или с двойно кликване върху файла. |
|
| |||
| |||
| Има ли с помощта на юридическите копие на Word? Понякога софтуерен производител ще пусне на "смахнат" копия на софтуера за капана незаконен потребители. С това искам да кажа, че "Майкрософт" ще пусне версия чрез, например Малко Torrent, или Limewire, но програмата не работи правилно. Ако пускате юридическо копие, опитайте да инсталирате повторно софтуера. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
|
| |||
| |||
| Или ти плаща за софтуера на първо място, след което получавате цялата налична поддръжка на клиенти ... А вие сте не нарушават закона. |
|
| |||
| |||
| Опитах преинсталирането и че didn't помогне. Аз също googled на проблема, и Im със сигурност не е само един. Хората са с един и същ проблем с Firefox също. Това изглежда е някаква изглед трудност. Има isn't разтвор докладвани навсякъде. Всичко, което може да направите, е да се надяват на решение в Windows Update. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Това звучи по-скоро проблем с файловата система. Опитайте използване на "Отваряне с" диалог относно правото меню> отворен с> Изберете програма. След това изберете Микро $ често думата от там. Надявам се, че работи ... |
|
| |||
| |||
| Благодарение мечтата на опасност Мислите ли, че това е работа около или ще правиш това някак конфигурацията на старта и решаването на проблема? Благодаря:) |
|
| |||
| |||
| Това е доста двете. Проблемът може да бъде Windows конфигурация, но това трябва да работи около нея каквото се случи. Без реално виждате вашия компютър не можах да ти кажа. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Word 2007 изрязване и поставяне | munleyj | Офис Suites & Приложения | 0 | 14-ти октомври 2009 година 16:51 |
| Word 2007, с изключение на страници от думата броене | snowblind | Офис Suites & Приложения | 8 | 21 Март 2009 13:27 |
| Word 2007 Smart Арт буболечка? | rockyshred336699 | Офис Suites & Приложения | 0 | 18 април 2008 08:58 |
| Помощ за Word 2007 | robina80 | Офис Suites & Приложения | 2 | 21 Jan 2008 14:53 |
| Word 2007 | Мария | Офис Suites & Приложения | 3 | 10 Юни 2007 16:34 |
| Нишка Инструменти | |
| |