![]() |
|
| |||
| |||
| Όταν ανοίγω το Word 2007 από το μενού Έναρξη ξεκινά προστίμου. Αλλά όταν ανοίγω ένα αρχείο άμεσα, χωρίς λέξη που ήδη προβάλλονται, στη συνέχεια, εμφανίζει το Word ξεκινά "Τα Windows δεν μπορούν να βρουν [το αρχείο] βεβαιωθείτε ότι πληκτρολογήσατε το όνομα σωστά τότε προσπαθήστε ξανά". Word είναι αριστερά λειτουργίας, που δεν τον ανοικτό. Θα μπορούν στη συνέχεια ανοίξτε το αρχείο δεν προβλήματα. Είμαι έχοντας το ίδιο πρόβλημα σε φορητό υπολογιστή μου και μου επιφάνεια εργασίας. Είμαι χρησιμοποιώντας Vista Ultimate και στις δύο. Τι θα μπορούσε να είναι το πρόβλημα; Ευχαριστώ:) |
|
| |||
| |||
| όταν λέτε άμεσα από το άνοιγμα του αρχείου θες να πεις ότι έχετε μετακινηθεί αλλού το αρχείο και στη συνέχεια να ανοίξει, ή πας να ξεκινήσει από μια συντόμευση λέξη; |
|
| |||
| |||
| Είμαι προσπαθεί να ανοίξετε το αρχείο απευθείας από τη θέση αρχείου ... δηλαδή τα έγγραφα του φακέλου. Η εν λόγω μέθοδος δεν λειτουργεί. Θα πρέπει να ξεκινήσει πρώτη λέξη, στη συνέχεια, ανοίξτε το αρχείο, είτε μέσα από τη λέξη, ή κάνοντας διπλό κλικ στο αρχείο. |
|
| |||
| |||
| Χρησιμοποιείτε ένα νομικό αντίγραφο του Word; Μερικές φορές, μια κατασκευαστή λογισμικού θα απελευθερώσει "πυρολυμένου" αντίγραφα του λογισμικού για την παράνομη παγίδα χρήστες. Με αυτό εννοώ ότι η Microsoft θα κυκλοφορήσει μια έκδοση, για παράδειγμα μέσω Bit Torrent, ή LimeWire, αλλά το πρόγραμμα δεν θα λειτουργήσει σωστά. Εάν εκτελείτε μια νομική αντίγραφο, δοκιμάστε να επανεγκαταστήσετε το λογισμικό. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
|
| |||
| |||
| Ή θα πληρώσουν για το λογισμικό κατά την πρώτη θέση, τότε θα έχετε όλες τις διαθέσιμες υποστήριξη πελατών ... Και δεν έχετε το σπάσιμο του νόμου. |
|
| |||
| |||
| Δοκίμασα την επανεγκατάσταση και ότι didn't βοηθήσει. Επίσης, το πρόβλημα googled, Im και ασφαλώς δεν είναι το μοναδικό. Οι άνθρωποι που έχουν το ίδιο πρόβλημα με firefox πολύ. Φαίνεται να είναι κάποιο είδος vista πρόβλημα. Υπάρχει μια λύση isn't αναφερθεί πουθενά. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ελπίζουμε για μια ενημέρωση κώδικα σε ένα Windows Update. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Φαίνεται περισσότερο σαν ένα πρόβλημα με το σύστημα αρχείων. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε το "Άνοιγμα με" το διάλογο για το μενού δεξί κλικ> Άνοιγμα με> Choose Program. Στη συνέχεια, επιλέξτε Micro $ oft λέξη από εκεί. Ελπίζω ότι τα έργα ... |
|
| |||
| |||
| Χάρη όνειρο της επικινδυνότητας Μήπως αυτό σημαίνει ότι είναι ένα έργο περίπου, ή με κάποιο τρόπο θα γίνει αυτό και να ξεκινήσει ξανά την επίλυση του προβλήματος; Ευχαριστώ:) |
|
| |||
| |||
| Είναι κάπως και τα δύο. Το πρόβλημα μπορεί να είναι η διαμόρφωση των Windows, αλλά αυτό θα πρέπει να εργαστεί οτιδήποτε συμβαίνει γύρω του. ΧΩΡΙΣ πραγματικότητα βλέπουμε τον υπολογιστή σας δεν θα μπορούσα να σας πω. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Word 2007 Αποκοπή και επικόλληση | munleyj | Office Suites & Εφαρμογές | 0 | 14 Οκτωβρίου 2009 16:51 |
| Word 2007, εκτός από τις σελίδες λέξεων | θαμπωμένος | Office Suites & Εφαρμογές | 8 | 21 Μαρ 2009 13:27 |
| Word 2007 Smart Art σφάλμα; | rockyshred336699 | Office Suites & Εφαρμογές | 0 | 18 Απρ 2008 08:58 |
| Word 2007 βοηθήσει | robina80 | Office Suites & Εφαρμογές | 2 | 21 Ιαν 2008 14:53 |
| Word 2007 | Μαρία | Office Suites & Εφαρμογές | 3 | 10 Ιουν 2007 16:34 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |