![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Našto JA OpenBSD Word 2007 na izborniku Start kreće u redu. Ali kada sam otvoriti datoteku neposredno, bez riječi je već pokrenut, a zatim prikazuje riječju počinje "Windows ne moći nađi [file] provjerite jeste li pravilno upisali ime a zatim pokušajte ponovno." Riječ je lijevo prikazivati, bez dokument otvoren. Ne mogu otvoriti datoteku onda nema problema. Im 'vlasništvo jednak problem na moj laptop i desktop moje. Ja sam koristeći vidik konačan na obje. Što bi mogao biti problem? Hvala:) |
|
| |||
| |||
| kad ti kažeš otvaranja direktno iz datoteke to mislite da ste premjestili datoteku drugde, a potom je otvorena, ili su vam pokušava pokrenuti Riječ prečac? |
|
| |||
| |||
| Im 'težak da biste otvorili datoteku direktno iz lokacija datoteke ... odnosno dokumenti savijač. Ta metoda ne radi. Ja sam za pokretanje riječ prvi, a zatim otvorite datoteku, bilo iznutra riječ, ili dvostrukim klikom na datoteku. |
|
| |||
| |||
| Jeste li koristeći legalne kopije riječ? Ponekad softverski proizvođač će otpustiti "napukao" kopije softvera za trap nedopuštena korisnicima. Ovim mislim da Microsoft htijenje puštanje verziju kroz, na primjer Bit Bujica ili Limewire, ali program neće ispravno funkcionirati. Ako pokrećete pravni kopirati, pokušajte ponovo instalirati softver. |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| Ili ste platili za softver na prvo mjesto, onda ste dobiti sve korisničku podršku na raspolaganju ... A ti se ne krši zakon. |
|
| |||
| |||
| Pokušao sam ponovno instalirajte i to nije pomoć. Također sam googled problem, i Im sigurno nije jedina. Ljudi su vlasništvo jednak problem sa krijesnica previše. Čini se da se nekakav glitch vidik. Postoji rješenje nije nigdje prijavljen. Sve što možemo učiniti jest nada za popraviti u Windows Update. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Zvuči više kao problem s datotečnim sustavom. Pokušajte pomoću "Otvori s" dijalog na pravo klik meni> Otvori S> Izaberite program. Zatim odaberite Micro $ često riječ od tamo. Nadam se da se radi ... |
|
| |||
| |||
| Hvala san hazard Da li misliš da je to zaobišli, ili će se to nekako ponovo pokretanje i riješiti problem? Hvala:) |
|
| |||
| |||
| It's kinda oboje. Problem svibanj biti prozori konfiguracije, ali to treba da rade sve što se događa oko nje. Viđenje stvari, bez svoje računalo ne bih mogao reći te. |
![]() |
|
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Word 2007 Izrežite i zalijepite | munleyj | Office & Applications | 0 | 14 listopad 2009 16:51 |
| Word 2007, Isključivanje stranice iz Word count | snowblind | Office & Applications | 8 | 21. ožujak 2009 13:27 |
| Word 2007 Smart umjetnosti bug? | rockyshred336699 | Office & Applications | 0 | 18. travanj 2008 08:58 |
| Word 2007 pomoć | robina80 | Office & Applications | 2 | 21 siječanj 2008 14:53 |
| Word 2007 | Maria | Office & Applications | 3 | 10. lipnja 2007 16:34 |
| Thread Tools | |
| |