![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Amikor nyitva Word 2007 a Start menü indul finom. De amikor nyitva a fájl közvetlenül, szó nélkül fut, szóval kezdődik, majd megjelenik a "Windows nem találja a [file] győződjön meg róla, hogy megfelelően be a nevet, majd próbálkozzon újra." Szó van hátra futó, nem dokumentum látható. Tudom megnyitni a fájlt, akkor nem probléma. Én vagyok az azonos probléma az én laptop, és a desktop. I'm using Vista Ultimate egyaránt. Mi lehet a probléma? Köszi:) |
|
| |||
| |||
| Ha mondjuk megnyitását közvetlenül a file érti, hogy már a fájlt máshová költözött, majd kinyitotta, vagy akar indítani egy parancsikon szót? |
|
| |||
| |||
| Próbálom, hogy megnyitja a fájlt közvetlenül a fájl helyét ... vagyis a dokumentumok mappa. Ez a módszer nem működik. El kell indítani szót, majd nyissa meg a fájlt, vagy a belső szót, vagy dupla kattintással a fájlt. |
|
| |||
| |||
| Ön használ legális példánnyal szó? Előfordul, hogy egy szoftver gyártó release "repedt" példányban szoftver csapda tiltott felhasználókat. Ezen azt jelenti, hogy a Microsoft release verzió keresztül, például a Bit Torrent, vagy a Limewire, de a program nem fog működni. Ha fut egy legális példányt, próbálja újratelepíteni a szoftvert. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
|
|
| |||
| |||
| Vagy akkor fizet, ha a szoftver az első helyen, akkor kap minden ügyfél támogatás ... És te nem szegte meg a törvény. |
|
| |||
| |||
| Megpróbáltam újratelepíteni, és hogy didnt help. Azt is googled a problémát, és a PM bizonyára nem az egyetlen. Az emberek az azonos probléma firefox is. Úgy tűnik, hogy valamiféle kilátás lehet. Ott isnt megoldást jelentettek sehova. Annyit tehetünk, remélem, a javítás a Windows Update. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Úgy hangzik, mint valami probléma a fájlrendszer. Próbálja ki a "Megnyitás ezzel" párbeszéd a jobb egérgomb menü> Megnyitás ezzel> Válassza ki a program. Ezután válasszuk ki a Micro $ OFT szót ott. Remélem, hogy működik ... |
|
| |||
| |||
| Köszönöm álom veszély Úgy érted, hogy ez a megoldás, vagy ennek valamilyen reconfigure elindítására és megoldani a problémát? Köszi:) |
|
| |||
| |||
| It's kinda egyaránt. A probléma lehet a Windows konfigurációját, de ez a megoldás kell, hogy bármi is történik. Anélkül, hogy látta a számítógép nem tudtam mondani. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Word 2007 Kivágás és beillesztés | munleyj | Office & Applications | 0 | Október 14, 2009 16:51 |
| Word 2007, Word-ből Kivéve oldalak száma | snowblind | Office & Applications | 8 | 21. március 2009 13:27 |
| Word 2007 Smart Art bug? | rockyshred336699 | Office & Applications | 0 | 18. április 2008 08:58 |
| Word 2007 súgó | robina80 | Office & Applications | 2 | 21. január 2008 14:53 |
| Word 2007 | Maria | Office & Applications | 3 | 10. június 2007 16:34 |
| Téma eszközök | |
| |