![]() |
|
| |||
| |||
| כאשר אני פותח את Word 2007 מתפריט התחל זה מתחיל בסדר. אבל כאשר אני פותח את הקובץ ישירות, ללא המילה כבר פועל, Word מתחיל לפעול לאחר מכן מציג "ל-Windows אין אפשרות למצוא [הקובץ] ודא שהקלדת את השם כראוי לאחר מכן נסה שוב". הוא מפעיל את Word שמאל, ללא שום מסמך פתוח. אז אני יכול לפתוח את הקובץ ללא בעיות. אני נתקל באותה הבעיה הנייד שלי על שולחן העבודה שלי. אני משתמש ב Vista Ultimate על שניהם. מה יכולה להיות הבעיה? Thanks:) |
|
| |||
| |||
| כשאתה אומר לפתוח את הקובץ ישירות מ זאת אומרת שיש לך העברתי את הקובץ במקום אחר ולאחר מכן פתח אותה או האם אתה מנסה להפעיל את Word מ קיצור? |
|
| |||
| |||
| אני מנסה לפתוח את הקובץ ישירות מהקובץ מיקום ... כלומר, את תיקיית המסמכים. שיטה זו אינה פועלת. אני חייב להפעיל את המילה הראשונה, ולאחר מכן לפתוח את הקובץ, או מתוך המילה, או על ידי לחיצה כפולה על הקובץ. |
|
| |||
| |||
| האם אתה משתמש עותק חוקי של Word? לפעמים יצרן התוכנה יהיה לשחרר "מפוצץ" עותקים של התוכנה כדי מלכודת אסור המשתמשים. זה אני אומר כי מיקרוסופט לשחרר גרסה יהיה לעבור, למשל Bit מבול, או LimeWire, אך התוכנית לא יפעל כראוי. אם אתה מפעיל עותק חוקי, נסה התקנה מחדש של התוכנה. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
|
|
| |||
| |||
| או שאתה משלם עבור התוכנה את המקום הראשון, לאחר מכן אתה מקבל את כל תמיכת הלקוחות זמין ... ואתה לא לשבור את החוק. |
|
| |||
| |||
| ניסיתי התקנה מחדש וכי didn't help. אני גם googled הבעיה, ו Im בהחלט לא היחיד. אנשים נתקל באותה הבעיה גם עם Firefox. זה נראה כאילו יש סוג של תקלה Vista. יש פתרון isn't דווח בכל מקום. כל מה שאני יכול לעשות הוא מקווה עבור תיקון של Windows Update. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
זה נשמע יותר כמו בעיה עם מערכת הקבצים. נסה את "פתח באמצעות" דיאלוג מימין לחץ על תפריט> פתח באמצעות> בחירת תוכנית. לאחר מכן בחר Micro $ לעתים קרובות המילה משם. מקווה שזה עובד ... |
|
| |||
| |||
| תודה חלום לההין האם אתה מתכוון שזה לעקוף, או שמא זה איכשהו עושה את הפעלה מחדש ו לפתור את הבעיה? Thanks:) |
|
| |||
| |||
| זה די שניהם. ייתכן שהבעיה התצורה של Windows, אבל צריך לעקוף אותו מה קורה. למעשה בלי לראות את המחשב אני לא יכול לספר לך. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Word 2007 Cut והדבקה | munleyj | חבילות Office & Applications | 0 | 14 אוקטובר 2009 16:51 |
| Word 2007, לא כולל דפי לספור מ-Word | snowblind | חבילות Office & Applications | 8 | 21st מרץ 2009 13:27 |
| Word 2007 אמנות באג חכם? | rockyshred336699 | חבילות Office & Applications | 0 | 18 אפריל 2008 08:58 |
| עזרה של Word 2007 | robina80 | חבילות Office & Applications | 2 | 21st ינואר 2008 14:53 |
| Word 2007 | מריה | חבילות Office & Applications | 3 | -10 יוני 2007 16:34 |
| שרשרת כלים | |
| |