mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Office Suites & Applications

Register

Neteisinga Startup Word 2007

Reply

Temos įrankiai
Old 2 gruodis 2007, 21:46
Naujas Narys

Default Neteisinga Startup Word 2007

Kai aš atidarau Word 2007 "meniu Pradėti to prasideda baudos.

Bet kai aš atidarau failą tiesiogiai, be žodžio, jau paleista, žodis prasideda tada rodo "Windows negali rasti [file] įsitikinkite, kad įvedėte pavadinimą teisingai ir bandykite dar kartą".

Word yra kairėje veikia, be dokumentu atidaryti. Galiu tada atidarykite failą be jokių problemų.

Turiu tą pačią problemą, mano nešiojamas ir mano darbastalio.

I'm using Vista Ultimate tiek.

Kokia galėtų būti problema?

Ačiū:)
Old Gruodis 3, 2007, 01:13
Donorų grupės

kai sakai atidaryti tiesiai iš failo tai reiškia, kad jūs turite perkelti failą kur nors kitur ir ten atidarė arba jūs bandote paleisti žodis nuorod?
Old Gruodis 3, 2007, 02:12
Naujas Narys

Bandau atidaryti failo tiesiai iš failo vietą ... ty dokumentų aplanką. Šis metodas neveikia.

Turiu pradėti žodis, tada atidaryti failą, arba iš vidaus žodį, arba dukart spustelėkite failą.
Old Gruodis 5, 2007, 08:34
Narys

Ar naudojate teisinis kopiją Word? Kartais programinės įrangos gamintojas išleidžia "krekingo" programinės įrangos kopijų į spąstus neteisėto vartotojams. Tuo aš noriu pasakyti, kad "Microsoft" išleis versija, nes, pavyzdžiui Bit Torrent, ar LimeWire, bet programa tinkamai neveiks. Jei dirbate teisinis kopijuoti, bandykite iš naujo įdiegti programinę įrangą.
Old Gruodis 5, 2007, 09:35
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by DreamHazard View Post
Ar naudojate teisinis kopiją Word? Kartais programinės įrangos gamintojas išleidžia "krekingo" programinės įrangos kopijų į spąstus neteisėto vartotojams. Tuo aš noriu pasakyti, kad "Microsoft" išleis versija, nes, pavyzdžiui Bit Torrent, ar LimeWire, bet programa tinkamai neveiks. Jei dirbate teisinis kopijuoti, bandykite iš naujo įdiegti programinę įrangą.
gerai Thats why perskaityti pastabas prieš atsisiųsti
Old Gruodis 5, 2007, 09:39
Narys

Citata:
Originally Posted by Spencer2004 View Post
gerai Thats why perskaityti pastabas prieš atsisiųsti
Arba galite sumokėti už pirmąją vietą programinė įranga, tada gausite visus klientų aptarnavimo prieinama ... Ir jūs esate ne įstatymo pažeidimas.
Old Gruodis 5, 2007, 15:32
Naujas Narys

Bandžiau iš naujo ir kad didnt help.

Aš taip pat googled problema, ir IM tikrai ne vienintelis.

Žmonės, turintys tą pačią problemą su Firefox taip pat.

Atrodo, kad kai Vista glitch natūra.

Yra forget sprendimą pranešama niekur.

Viskas, ką galiu padaryti, tai viltis į "Windows Update nustatyti.
Old Gruodis 6, 2007, 02:22
Narys

Citata:
Originally Posted by gregornz View Post
Bandžiau iš naujo ir kad didnt help.

Aš taip pat googled problema, ir IM tikrai ne vienintelis.

Žmonės, turintys tą pačią problemą su Firefox taip pat.

Atrodo, kad kai Vista glitch natūra.

Yra forget sprendimą pranešama niekur.

Viskas, ką galiu padaryti, tai viltis į "Windows Update nustatyti.
Jums tikriausiai reikia laukti ilgai tada ...

Jis skamba su failų sistemos problemos. Pabandykite naudoti "Open With" dialogą dėl dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite meniu> Open With> Choose Program. Tada pasirinkite "Micro $ oft žodis iš ten.

Hope that works ...
Old Gruodis 7, 2007, 16:32
Naujas Narys

Ačiū svajonė pavojaus

Do you mean, kad tai išspręsti, ar bus tai padaryti kažkaip konfigūruoti paleidimo ir išspręsti šią problemą?

Ačiū:)
Old Gruodis 8, 2007, 15:55
Narys

It's kinda abu. Problema gali būti Windows konfigūraciją, bet tai turėtų išspręsti ją kas beatsitiktų. Nebūtina matyti jūsų kompiuteryje aš negalėjau pasakyti.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
"Word 2007" Iškirpti ir klijavimas munleyj Office Suites & Applications 0 14 spalis 2009 16:51
Word 2007 Pašalinimas iš Word count snowblind Office Suites & Applications 8 Kovas 21, 2009 13:27
"Word 2007" Smart Art klaidą? rockyshred336699 Office Suites & Applications 0 Balandis 18, 2008 08:58
"Word 2007" Žinynas robina80 Office Suites & Applications 2 21 sausis 2008 14:53
Word 2007 Marija Office Suites & Applications 3 Birželis 10, 2007 16:34
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.